Технически спецификации за TDA5660P и TDA5664 от Siemens

Z

zachi

Guest
Здравейте, аз не намерите много информация, само един PDF файл, че не разполагат с цялата информация. Всичко, което може да се наложи, ще бъде страхотно tnks

Те R UHF-VHF тв модулатор IC. U може да получите повече информация за тях в стари въпроси Elektor. Нека да знаят, Ур точна представа Тогава може и да може да употреба u. MP

Тук е уебсайт, от където U камера изтегляне технически характеристики. hxxp: / / wwww.ges.cz / лист / т /

Здравейте, аз съм изграждане на телевизионен предавател, с помощта на спомена модулатори за последната ми инженерингов проект. Имам листа с данни от wwww.ges.cz / лист / т /, но тя не е пълна, има много въпроси без отговор. Търся подробна информация по отношение на Чип. Благодаря предварително

TDA5660 е много стар телевизор Модулатор IC, а също и на 5664. Вместо това можете да използвате TDA8722T или TDA8822T на Philips (аз препоръчвам) или TDA6060X на Infineon. Но за тези, които трябва да бъдат написани софтуер за контрол на I2C автобус. Но това не е много сложно. TDA5660 е малко устройство битов проблем, поради температурен дрейф на FM модулация на звук и видео модулация, не е по-добре от най-новите модели. http://www.semiconductors.philips.com/pip/TDA8822.html http://www.infineon.com/cgi/ecrm.dll/ecrm/scripts/prod_ov.jsp ? OID = 13569 & cat_oid =- 8034 Good Luck

Hi BigBoss, аз се опитвам да се избегне използването на чип с контрол I2C автобус, моя проект е голям, колкото е в момента. Аз също трябва да се изгради VSB филтър, усилвател и SWR внимание, това е причината, I2C не е опция. Zachi SWR преселекция

Добре виждам, Но I2C контрол автобус програма можете да изтеглите от уеб сайта на Philips (Спомням си, защото съм направил търговски проект едно време) и контролиране на IC не е много трудно. С тази програма, е възможно да се контролира IC от паралелния порт на компютъра. Това много лесно. За VSB филтър, за да отидете директно S + M нищо друго. В действителност Sawtek произвежда някои VSB SAW филтъра, но Ver много скъпи. Колко енергия ти трябва? По същество, можете да намерите много на прилагане доклади в сайта на Philips за телевизия транспондери. Good Luck [цитат = zachi] Hi BigBoss, аз се опитвам да се избегне използването на чип с контрол I2C автобус, моя проект е голям, колкото е в момента. Аз също трябва да се изгради VSB филтър, усилвател и SWR внимание, това е причината, I2C не е опция. Zachi SWR съвпадение [/ цитат]

благодаря, имам нужда от около 30dBm.

Що се отнася до VSB филтър може да се разглежда VSB SAW филтри от Siemens. Те са малки и ниски разходи за M стандарт. Този филтър експонати 30dBc отхвърляне за 3-то IMD и забавяне на хрома осветеност е около 100nsec. Това характеристики не са толкова добри за професионална телевизия модулатор, но може би те не imapact много на вашия проект. NandoPG

хей ... може да ви насочи ме връзка по отношение на VSB филтър? благодаря

Виждам, че тази интегрална схема е подобна на tda5660, но аз не виждам никаква изпълнението на VSB филтър ... Имам нужда от VSB Филтър за видео сигнал модулиран с tda5660. видео превозвач е на 203 MHz и звука превозвач се намира след 5,5 MHz. може ли да ме посъветвате?

Първо трябва да направим 38,75 Mhz модулатор превозвач видео с TDA 5660 / 4. След това използвайте видя филтър от Siemens на по-горе характеристики. След това използвайте верига миксер с генератор за повишаване на модулатора от 38.75 до Ур необходимата честота. Освен това, само трябва да се разширят и използват прости тясна лента филтри за необходимата пропускателна способност. Но за всичко това anlyser необходимостта ф спектър или генератор помете, за да настроите филтрите. Надявам се това ще помогне да се разбере. По този начин търговските модулатори R. MP

Вулкан, аз не мисля, че ще намерите VSB SAW филтри, за да бъдат използвани в VHF или UHF честоти. VSB SAW филтри за телевизия са произведени само за IF честота, които са стандартни за всеки канал формат. Нормалната процедура за проектиране модулатор телевизия е първо да модулират една IF сигнал с видео, за да бъдат предадени, а след това ако е филтриран използването на една SAW филтър, за да отговарят на закърнели страна на бандата и последен модулирания Ако трябва да се превръща в желания канал. Така или иначе, ако искате да проектирате VSB филтър в UHF или VHF честоти ще трябва да го направите сами, като използвате дискретни компоненти LC. Но имайте предвид, че е трудно дизайн. NandoPG

Аз помислих, че видях филтри за IF честота, когато започнах да се оглеждам за такъв филтър и осъзнах, че централните им честота е около 40MHz. както и за проектиране на моите собствени филтър, и аз съм в момента се опитва, че. планира 2 * 4 за Chebyshev Band филтър, за да отговаря на моите изисквания, но според моите изчисления на 200MHz и 7MHz BW, капацитет и индуктивност размери са много, много малък (10 ^ -18 ...) Има ли не- видях VSB филтър за междинна честота, която не?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back