С софтуер - Помощ

M

mexxyoyo

Guest
Може ли някой да се зареди софтуера за езика C? ..
Аз съм младши в C, искам да науча C език и се нуждаят от някои инструменти,
Аз не знам как да се учи език в ...
Просто прочетете някои учебници в тези дни ..
Надявам се да програмирате всъщност, така .. Имам нужда от повече предложения и инструменти ..
благодарение Ур подкрепа ..

Надявам се, че може да ви помогне, сочещи към правилната посока.Ето моят съвет:
1.Преди да започнете да код, уверете се, че знаете какви са прилагане отиваш да се изгради и в която платформа.Например, ако искате да се изгради ниско ниво приложение хардуер достъп в Windows (това ви е целта молба), след това ще бъде вашата платформа Windows.

2.Целта платформа, споменати по-горе ще определи какъв компилатор вие ще използвате.В Windows, можете да избирате от VC , ССЗ, C Builder и др Въз основа на моя опит, за ниско ниво на работа, VC е най-добрият в Windows.Така че, вида на приложението, което ще изгради ще определи каква компилатор за употреба.В този момент, можете да поискате по-опитни хора по тази тема за съвети, на които компилатор за употреба.

3.Известен като съставител ви ще използвате, сега преминете към книгите, които се обяснява как да използват тези компилатор.За пример, ако използвате VC , можете да започнете с "Progamming Windows Driver Model от Уолтър Oney", да започнат да учат как да се изгради на ниско ниво приложение, т.е. прозорец водача.

4.Като направи 1-3, сега можете да продължите да инсталирате съставител и свързаните с тях инструменти, след това започнете да учите и експериментират.

Goodluck: sm21:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back