С код за PIC използваем формат

K

knmaheshy2k

Guest
Хей момчета, аз код С, което е движение съвършено глоба на моя P4 ..Трябва да конвертирате / използване на код с PIC16F877 ..Pls да ме уведомите процедурата ..малко е спешно ..Pls помагам ...

Посъветвайте се с правилния въпрос, пич!

Какво искате да направите с тази част от код С?

Наздравици,

Някак си успяват да се да се знае как се работи с този код в ...Сега по PCW съставител ..всички грешки са коригирани по някакъв начин ..но аз не съм в състояние да признаят грешката ..

Грешка 160: ВЪНШНИ символ не е намерен и

тази грешка се появява в последната възможна линия.Не знам какво е грешка.

Звучи като Linker проблем.Програмата е упомената променлива, която може да се намери в друг файл в някакъв момент в компилацията.Това е, което означава, ученик, това е обещанието си да съставител, че променливата ще се намери по някое време в компилация, междувременно съставител, знаейки за съхранение sixe на променлива, просто ще оставите дупки в кода, където тази променлива е съотнесени и преминават този списък на дупките на Linker който ще запълни дупките инча Освен varivable никога не е намерен, така че когато съставител преминава на разстояние от обекта всички файлове на Linker което ще постави в адресите на променливи и функции, както и други неща е необходимо, е налице varibable, че липсва и Linker индуктивности по него.

jhbbunch написа:

Extern какво означава, това е обещанието си да съставител, че променливата ще се намери по някое време в компилация, междувременно съставител, знаейки за съхранение sixe на променлива, просто ще оставите дупки в кода, където тази променлива е посочен и щото списък на дупките на Linker който ще запълни дупките инча Освен varivable никога не е намерен, така че когато съставител преминава на разстояние от обекта всички файлове на Linker което ще постави в адресите на променливи и функции и други неща, ако е необходимо, там е varibable, че липсва и Linker индуктивности по него.

ако променливите, никога не са РЕФЕРЕНЦИИ (използван) във файла след това трябва да има списък с предупреждения, че променливите са обявени, но никога не използва.Но това не трябва да водят до компилатор или Linker да termnate с грешка.
Обикновено, когато имате повече от един източник на файла, който създавате проект, и ще включват всички файлове, които ще бъдат използвани в него като източник на файлове.Или това, или ти пиша голяма дълъг гаден линия в DOS прозорец, когато се позовават на компилатор.Поддържат ли се на изходните файлове, включени в проекта?

jhbbunch написа:

Поддържат ли се на изходните файлове, включени в проекта?

източник търси статична библиотека. Lib
или друг клас, където тези функции са ...

Показателно е, ученик на съставител
тя трябва да разчита на външна функция на този кодекс клас
така че премахването на ученик навик да ви помогна

трябва също и функциите източници или. Lib и т.н.

VSMVDD написа:

източник търси статична библиотека. Lib

или друг клас, където тези функции са ...Показателно е, ученик на съставител

тя трябва да разчита на външна функция на този кодекс клас

така че премахването на ученик навик да ви помогнатрябва също и функциите източници или. Lib и т.н.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back