С Програмистите Търся (по възможност)

• Thread starter nickr@numogroup.net
  • Start date
N

nickr@numogroup.net

Guest
Аз съм маркетинг директор на технологичната компания във Великобритания и ние се обмисля създаване на дъщерно дружество в областта на Полша Олщин (Гданск). Предполага се, че ние ще intially-малък офис и наемат трима програмисти за офиса. Един от тях също ще бъде на офис-мениджър. Може ли някой да ми каже какъв вид на заплатите, което да очаквате да платите и ако има някой някъде там, в този регион, които биха се заинтересували от обсъждане на състоянието ми изпратите Вашата автобиография и очакванията заплата (Отлично владеене на английски високоговорители само моля). За информация, работата ще се основава в Olsztyn / Гданск зона, задачи ще бъде да се разработи набор от приложения за нас и нашите клиенти и да включва редовни пътувания до Великобритания. Аз също съм се интересуват от всяка информация (на английски) за създаване на фирма в Полша и това, което аспекти на трудовото право (разходи, данъци и т.н. и т.н.). Всяка помощ е оценена. С уважение, Ник Roadnight E: [имейл] nickr@numogroup.net [/ E-mail] W: www.txtus.net

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back