Създаване на PSD Парцел за случаен сигнал.

R

rg21

Guest
Здравейте,: усмивка: аз трябва да се създаде PSD парцел. Считано от сега, аз не всеки входен сигнал или известен функция, за да основе своя принос при: тъжен: Въпреки, че аз ще ги получа след два месеца. На-DThe Единственото нещо, което знае, че ми е диапазон от стойности за въвеждане, трябва да лежи между . Затова се сетих за генериране на произволни стойности в този диапазон и да ги използват като моя вход. Имам нужда от помощ с процедурата, която да бъде следвана, както и всички други функции, които биха могли да използват в това отношение. Благодаря ви за отговора

Hi RG21, имат поглед към статистическия инструментариум за обработка на сигнала на Matlab в следния линк: [URL = http://www.mathworks.com/help/toolbox/signal/f9-131178c.html # F9-140386] Справочник на функциите (Signal Processing Toolbox ™) [/URL] Той съдържа много методи за PSD изчисление. Най-добри пожелания.

[Quote = RG21 947552] Здравей, усмивка: аз трябва да се създаде PSD парцел. Считано от сега, аз не всеки входен сигнал или известен функция, за да основе своя принос при: тъжен: Въпреки, че аз ще ги получа след два месеца. На-DThe Единственото нещо, което знае, че ми е диапазон от стойности за въвеждане, трябва да лежи между . Затова се сетих за генериране на произволни стойности в този диапазон и да ги използват като моя вход. Имам нужда от помощ с процедурата, която да бъде следвана, както и всички други функции, които биха могли да използват в това отношение. Благодаря ви за отговора [/QUOTE] Използвайте тази функция в MATLAB periodogram

За Генериране поток от случайни числа, се изчислява тяхната за автокорелация функция, използвайки autocorr след това изчислява си FFT.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back