Странно нещо, което се появява при LVS в DRACULA

C

cloudliu

Guest
Има един резистор, които оценяват equels 30M в моята netlist, че ще се взема предвид при LVS, и на терминал 2 на този резистор ще бъде shorted заедно.И какво по-странно, когато се променя стойността на 20M, след резистора ще се работи правилно.Прочетох код DRACULA книга, но не може да се намери помощ нищо.Може ли някой да ми помогне да откриете причината?
Благодаря много!

Когато се завтече DRACULA LVS, задам 3 варианта в netlist CDL:
*. СКАЛА
*. MEGA
*. Resi 2

Това е наистина странно.Ако сложите една стойност, тя действа като резистор и за друга стойност, ако не действа.Ако то е напълно признава можем да кажем, че не могат да бъдат написани на reistor маркировка слой или нещо подобно, че .....!!

Но в конкретния случай това е чисто гледам странно.Може ли да качите файл с отчет ... така че всеки може да види ако има някакъв проблем ...???

Промяна 30M да 30e6.
Имах и проблем с съкрати резистори преди.
Струва ми се за някои бъгове версия Дракула.Мислех, че М е признат за M.Но това не обяснява защо промяна 30M да 20M елиминира този проблем.Така че сега имам известни съмнения, че моето обяснение

varma_cs012 написа:

Това е наистина странно.
Ако сложите една стойност, тя действа като резистор и за друга стойност, ако не действа.
Ако то е напълно признава можем да кажем, че не могат да бъдат написани на reistor маркировка слой или нещо подобно, че .....!!Но в конкретния случай това е чисто гледам странно.
Може ли да качите файл с отчет ... така че всеки може да види ако има някакъв проблем ...???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back