Странно Номер

S

Singapura

Guest
Здрасти

Имам печатни платки с ДА-18-пакет транзистор като устройство от National Semiconductor със следните номера на частта:

5-0386

Това е дата, маркировка, D9511.Аз не може да направи никакъв смисъл от номер на частта.Търсене в Google и големите сайтове фиш натрупани нищо.National Semiconductor уебсайт Също така няма информация.

Чудя се, ако някой знае какво е това?Моля помощ, ако знаете.Благодаря.

Все още не съм сигурен какво е, но изглежда е MIL SPEC компонент на някои крави.Същата фирма в Китай има 645 от тях на склад, но не описание.

http://www.hkinventory.com/public/OfferInventResult.asp?Order=1&pnums=5% 2D0386 & crit1 = & = & crit2 категория продукт = & = & = & ключови думи, думи = 3 & = & postdate страна = & crit3 марка = & = & crit4 = 0 & DateCode =
Съжалявам, че не може да бъде от голяма помощ, но тя може да получите на правото :) песен

Singapura написа:

ЗдрастиИмам печатни платки с ДА-18-пакет транзистор като устройство от National Semiconductor със следните номера на частта:5-0386Това е дата, маркировка, D9511.
Аз не може да направи никакъв смисъл от номер на частта.
Търсене в Google и големите сайтове фиш натрупани нищо.
National Semiconductor уебсайт Също така няма информация.Чудя се, ако някой знае какво е това?
Моля помощ, ако знаете.
Благодаря.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back