I
IndiJones
Guest
Имаме изградена прототип на 3CCD цифрова видео камера.Когато се вземат живи изображения и да ги разгледате на LCD монитор, странен вид на шумовите сигнали се появи на изображението.Те са разпръснати червени петна с големина от 1 пиксел и винаги се движи.Те се появяват само на зелен цвят обекти.Те могат да се видят по краищата на обекта.Ако държите зелена цветна кърпа, шума места могат да се видят по границите и в места, където кърпа площ е нечетен.Например, ако сте покрива върха на вашия индекс пръста с кърпа, тя
ще има формата като планината и там ще бъдат някои огъване върху кърпа,
като по този начин създават някои краища.Шум може да се наблюдава по тези краища също.Моля, имайте предвид, че в образа, който съм говориш е последната образ, който не разполага с други шумове.Шум корекцията вече е направено.Тези шумове не се появяват на обекти като цветове, различни от зеления!Повишаване на печалба на Червения канал ги прави изчезват.Въпреки това, правиш същото за зелено и синьо канал увеличава шума.
Дали някой има такъв опит?Това би било много полезно, ако някой може да ме посъветва как да се отърва от това нещо.
Благодарим предварително!
ще има формата като планината и там ще бъдат някои огъване върху кърпа,
като по този начин създават някои краища.Шум може да се наблюдава по тези краища също.Моля, имайте предвид, че в образа, който съм говориш е последната образ, който не разполага с други шумове.Шум корекцията вече е направено.Тези шумове не се появяват на обекти като цветове, различни от зеления!Повишаване на печалба на Червения канал ги прави изчезват.Въпреки това, правиш същото за зелено и синьо канал увеличава шума.
Дали някой има такъв опит?Това би било много полезно, ако някой може да ме посъветва как да се отърва от това нещо.
Благодарим предварително!