Среща

P

p_shinde

Guest
здрасти.

Ако аз съм rgt SOC Среща е за RTL - GDSII, така че се покрива изцяло ASIC поток???

няма друг инструмент изисква, ако отидем за СОК???

indsutry ЗОП отговор скоро.

благодаря предварително

Прасад

За да се превърне в пълен поток ASIC ще трябва да използвате знака еднократните инструменти като PrimeTime за пост

оформление STA знак излитане, Калибър за Демократична република Конго, LVS знак излитане и някои електрически инструменти като анализ

напрежение др буря Можете да използвате Среща само за изпълнение

SOC среща може да покрива изцяло ASIC поток.

Да Среща покрива пълния поток, като каза, че може да се наложи калибър знак за излитане Демократична република Конго.Също така може да се наложи допълнителни лицензи на Селтик за целостта на сигнала.

така че ..тя все още се нуждаят от трета страна или assura за физическото си за проверка.

ДВУСТАЕН

Трябва PT времето за регистрация на разстояние

така кой тип дружества или за кой вид ИС използва Среща?

Предполагам, че като всяка компания има различни инструменти за провеждане на потока ASIC, така че искам да знам къде е Среща се използва?Прасад

Encounter се използва в индустрията за физическото изпълнение на чипове.Напоследък много

дружества или използване на инструмента.Нейната добър инструмент

SOC Среща обхваща цялата RTL-да-GDSII изпълнение на потока.
-------------------------------------------------- --------------------------------
Majorly ...

1) първа среща (FE) е широко използван в Prototype / Floorplan / Power план за задачите, дори преди да е било придобито от ритъм.

2) RTL Състав (RC) е бил приет за да RTL до логика порта синтез ниво напоследък.(То се използва за продукт Get2Chip преди обединени от ритъм.)
-------------------------------------------------- ----------------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back