Спестяване на padstack чрез умения в Allegro

M

manjeet_hp

Guest
Здравейте, имам нужда да се извлича и се спаси padstacks от стъпките до моя твърд диск място. Отбеляза, че използването на fucnctions axlDBcreatePadstack, axlDBCreatePin да създадете и запишете padstacks дизайна файл. Всеки, който като идея как да извлечете / Save padstack и да ги запишете като. Подложка. аз използвам Allegro 16,01. Благодаря.

Hi manjeet_hp, аз предлагам да се провери училище Skill на Yahoo групи. Може да бъде в състояние да получите отговор на въпроса си там. Поздрави, M

Здравейте, мога никого ясно ми doubts.im нов инструмент алегро, както и PCB оформление. тук в алегро за топлинна подложки няма друг избор, като "лента ширина", "вътрешен диаметър", "външен диаметър", има само ширина, височина, офсетов X, офсетов Y, геометрия. ако аз вземам геометрия като кръг и 1,1 мм широчина и височина 1.1mm ми даде по-голям тампон от редовна подложка. защо като this.how се различават от термичен тампон облекчение, използвани за захранване. благодаря Ви предварително .....

Аз не съм сигурен дали разбирам въпроса ви, ако искате да има за определяне на топлинна за вашата подложки, можете да го направите в padstack редактор. Също така можете да зададете потребителски топлинна за всяка форма. Използвате ли положителни или отрицателни самолети? M

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back