Софтуер - помощ, необходими

L

lakshman.ar

Guest
Здравейте всички,
Аз имам изискване, когато в, аз имам една програма за поръчкови UC (подобно на 8051, което е с 8 порта, i2c комитет, .. и др.)

Имам програма за контролера чрез изпращане на Hex файл от "PC" в "UC".

Проблемът, който аз съм Изложението е, че IM сравнително нови и не са много програмисти ABT идея.Аз работя с прилагането борда, дадени от стандарта компании като Keil, ръката!

Така че сега му изисква и ВН за конкретна програма контролер.Моля да ми помогне с това.

WBR,
Lakshman

Здравейте Lakshman,
Аз разбирам от вашата заявка, която трябва да се изгори светкавицата на обичая IC.За да направим това, първо трябва да разбере, че флаш програмиране на IC.Информационният фиш ще бъде в състояние да ви даде добра представа за информация за инструкции, които да използва за програмиране / изтриване на светкавица, дължината на сектора, както и флаш самата архитектура.
Тогава ние трябва да напиша прост код обувка, които могат да бъдат заредени в обичая IC първоначално.Този код обувка ще трябва да се грижи за получаване на Hex файл от компютъра чрез, например UART, и след това програмата на флаш съответно с наличните данни.
Отново в шестнадесетичен файл, операции за скрап може да се изисква да бъде направено в края на микроконтролера.Вместо това можете да изберете да използвате файл за боклук.

С уважение,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back