Софтуер, необходими за управлението на Linux софтуер за Windows

H

HBK

Guest
Аз съм в необходимостта от софтуер (най-добър), която тече Linux / Unix приложения като в @ пребиваване софтуер в Windows някой environment.Could АД, показват ми добър инструмент? Очаква за вашия отговор По отношение HBK

Здравей, те трябва VMware за прозорци - това позволява да стартирате Linux под Windows, така че ще трябва да работи прозорци, виртуална машина работи на него, и Linux работи във виртуална машина. Но вие ще трябва да се научат Linux. И VMware ще изядат около 128 М от паметта ви. Най-добри пожелания! Клуг.

Не само VMware, има също така съществува Virtual PC. Аз го стартирате на Ню Йорк PIII-550 (256 MB RAM) и изглежда OK. Съм разпределят 64MB за Linux система. Също така има някои бъгове, като при превключване от WIN на виртуална операционна система, напред и назад, но така наречената добавка в инструменти са предназначени да се справят с такива несъответствия. Може да опитате Virtual PC с добавката в инсталирано инструменти. Лично аз съм много доволен от скоростта (аз няма да се изпълняват Q3: Арена, но за всички други приложения е задоволително). Едно друго нещо е, че системата X-Window е много тежък, така че някои латентност се дължи и на това. the_penetrator ©

да благодаря на всички ф за хубавите помощ ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back