Софтуер за LED дисплей съобщение от EPEMag 2006/11

P

pasicr

Guest
Здравей, никого, най-сетне придобива софтуер, за да comunnicate с LED съобщение Покажи EPE Mag 2006/11. Работят много добре, с възможност изпращането SCROLL съобщение и статичен текст, всички с променлива скорост гледна, ADD персонализирани графики, честота на опресняване на климата. Софтуерът е направена в Microsoft DotNet. Ако тялото някакъв интерес, моля изпратете ми поща pasicr (AT) gmail.com PS отношение на оригиналния софтуер за този проект, публикувано в EPEMag 2006/11 не работи.

Здравейте pasicr Свалих компресирания файл, но не мога да намеря всякакви схеми. Apprecaite, ако можете да ги изпратите с мен, ако имате. Благодаря

Благодарим Ви, че [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 2 минути: [/ цветен] [/ размер] Здравейте pasicr, как да изпрати данни към сериен порт Искам да кажа, софтуер за шофиране Матрицата верига?.

Здравейте, не е моя матрица верига, това е проекти обществеността от EPEMAG 11/2006, оригинален софтуер за изпращане на текстови от PC COM порт на матрицата не работи, аз aquaire нова версия, ако имате нужда от повече информация Пишете ми на имейл pasicr @ gmail.com [/Email] се отнася до

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back