Симулация на metamaterial с периодични гранични условия

P

peiding76

Guest
Искам да ремонтирам тази статия:
Динамични електрически и магнитни Metamaterial отговор на Terahertz Честоти
Намери но имам голям проблем в стойността на S11 и S21.Аз парцел на параметъра А който колебания нагоре и надолу.Според статия, пробата е планарна гама от SRRs произведени след полу-изолация субстрат галиев арсенид (А планарна гама от SRRs са произведени от мед с дебелина 3 _m на μm дебелина 670 високо съпротивление GaAs субстрат. Външният измерение на индивидуалната SRR е 36 μm и единичната клетка е 50 μm).Вярвам, симулация за свободно пространство трябва да бъде осъществена чрез капитана / роб БМК.Дон аз не знам какво става с моята настройка?

Ето статията:
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Тук е моят проект и резултат:
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Отстраних SRR и симулиране на параметъра А на субстрата GaAs.кривата на което аз ploted също показват колебания нагоре и надолу, но са малко изместване.В колебания следва да бъдат извлечени от transmiting на вълната в substrate.But аз не знам защо е то.който може да обясни този резултат?

Може би субстрат с 670 μm е твърде дебели?как да ви кажа избор на дебелина стойност на субстрата в моя модел?

Как да получите Предаване Спектра?

Той е просто в hfss.Направете си hfss проект в компютъра ви, вие ще получите.

публикувани резултатите си, така мисля, че бихте могли да ремонтирам, защото не е вярно.

cuongtran написа:

публикувани резултатите си, така мисля, че бихте могли да ремонтирам, защото не е вярно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back