Сигнал, оценка, Максимални Вероятност и Крамер-Рао

N

Nab

Guest
Здравейте, имам нужда от някои съвети и малко помощ, благодарение на всички Последният ми проект е за проблема на моментната честота за FM сигнали, запечатан в бял шум Gaussian изпълнени някои от тези методи, и аз искам да направя сравнение между тези методи. Можете ли да ми съвети как да го направя? Чух, че това е възможно да се направи сравнение с Крамер-Рао границите или долни граници отклонения на моментната честота оценки. Как мога да го направя? Можете ли да ми съвети някои статии или книги, да четат? Благодаря

Hi ML оценка е оптимална в повечето случай и CRL обвързан, е долната граница. След това сравнете резултата с тях. Вашият въпрос не е ясно за мен. Plz обясни ясно за добър отговор.

благодаря за отговора си, съжалявам, аз ще се опитам да бъдат ясни, Последният ми проект е за проблема на оценка на моментната честота за сигнали, аз изпълняват някои от тези методи, сега искам да кажа, ако тези методи са добри или не, когато сигналът е , запечатан в бял шум Gaussian Как мога да направя това?

Здравейте, Обърнете се към "Статистически / изчисления ефективно честота оценка" от С. Key. Това е сравнение между предложените резултати алгоритъм и CRLB. Най-добри пожелания.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back