Сигнал Кондициониране в акселерометър

S

sdhawan

Guest
Здрасти!
Аз съм с акселерометър ADXL103 и за предоставяне на е стабилизирано напрежение имам използван AD435 Референтен (5V). Цялата настройка е на печатни платки, но все пак аз amgetting много noise.CAn никого предполагат някои SIGNAL CONDITIONING / филтриране на веригата за това.Искам да се вземе проба от данни акселерометър в 100SPS.
Благодаря предварително

Salil

sdhawan написа:

Аз съм с акселерометър ADXL103 и за предоставяне на е стабилизирано напрежение имам използван AD435 Референтен (5V). Цялата настройка е на печатни платки, но все пак аз съм се много noise.CAn никого предполагат някои SIGNAL CONDITIONING / филтриране на веригата за това.
Искам да се вземе проба от данни акселерометър в 100SPS.

В зависимост от начина, по който се събират данни, аз скоро ще увеличи броя на пробите и после изчисли evrage от 2, 3, 5 или повече проби.Това зависи от вашата система: ще ви позволи да се съберат повече от 100sps?
Simple филтър (1 капачка между изхода и GND) може също да помогне ...

Мога ли да обясня на схематични на веригата, с която аз ва вземат средно по 5 / 10 samples.Please изпраща някои референтни материали по този въпрос.

sdhawan написа:

Мога ли да обясня на схематични на веригата, с която аз ва вземат средно по 5 / 10 samples.Please изпраща някои референтни материали по този въпрос.

Аз се питам това как ще взема средната стойност на проби? Имам 2kHZ ADC, но не знаят как да се вземе средната от пробите

Тогава как ще прочете байта от вашия A / D?Къде в движение?

sdhawan написа:

Аз се питам това как ще взема средната стойност на проби? Имам 2kHZ ADC, но не знаят как да се вземе средната от пробите

Здрасти,
Предполагам, че използвате акселерометър и жироскоп за някои мъртви сметка сортиране на приложение.
1) Уверете се, че напрежението е стабилизиран, както бе предложено в предишните отговори.
2) Да се съхранява на платформата, на която са монтирани устройства, много стабилни и хоризонтални.Това трябва да се прави, дори ако вашият крайния продукт ходове.Ако там е малък наклон го въвежда пристрастия.Ако платформа не е стабилна, че се въвежда шум.Може да се направи платформа стабилен, но ще има някои tilit трябва да го махна по време на сигнала кондициониране или в софтуера или FPGA.

Надявам се това да помогне,
BRM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back