S
sehun1119
Guest
Здравейте, Аз уча за сигма-делта модулация и се опитва да изгради проста втори ред сигма-делта модулация в Simulink, като начало. Са преминали през няколко ръководства и документи, и тук е моят статус. Сложих синусова вълна като вход и просто добавете интегратори, използване на "единица забавяне", с обратни връзки и 1-битов quantizer като препратки, че открих шоу. За вход със синусова вълна, аз използвам с честота от 2 * пи * 406,25 и проба на 1/1024e3. (Аз приложени снимка на SIMULINK) Моите въпроси са: 1) как да се определят коефициентите в течение на модулация? Предполагам, че е прекалено obious, така че аз не можах да намеря информация от всяко позоваване или аз не търсих достатъчно. 2) С всички стойности на коефициенти, които аз избрах, аз някак си са получили някои цифрови изходи след сигма-делта модулатор. Сега, бих искал да се реконструира на входния сигнал чрез добавяне на decimators след изхода на модулатора. Какви правила трябва да следвам? 3) За разбирането ми до сега, сигма-делта модулатор ще произведе 1-битови цифрови изходи (2 нива). Как се определя резолюция? Е резолюцията на тази модулация в зависимост от decimators в демодулация след модулатора? (Каквато и да е връзка между децимация фактор и резолюция?) Всяка помощ или коментари, ще бъде много оценявам. Благодаря ви предварително.