Сега сериозно - които са най-добрите платени работни места?

Z

Z80

Guest
Кратко фон: работи в областта на логиката дизайн проверка за около 4 години (PCIE приемо-предаватели). Икономическа рецесия инсулт и мен и всички мои съотборниците намери себе си търси работа. Сега работя като тестер за a. .. голяма автомобилна компания и аз на работа, които не предизвикват да кажа най-малко. [Сарказъм] Най-малко аз съм добре платени [/ сарказъм]. Аз съм добре покрай идеалистичен момент в живота ми, когато бях с надеждата да си намерят работа, което е по-добро предизвикателство от добре платени. Казано по-просто: $ $ $ е единствената гаранция в този светски живот. Какво се отплаща? Опит от първа ръка, моля:)

Тези дни е трудно да се намери "интересна и предизвикателна работа", но те са there.The проблем е, че те са наистина предизвикателство пари мъдър Много от фирмите не разполагат с диск, за да започне нови проекти, които изискват дълъг R & D цикли . Правя консултиране и късмет да се намери добър дизайн. Но го изсушете за добър период от време аз трябваше да прибягват до моите собствени R & D и проекти, за да продават. Аз ще предложа да се справи с технология, вие направете същото.! Направете свой собствен дизайн в свободното си време, не се отказвайте си добре платена работа. Направете продукт, който може да ви даде някакъв доход на страната. Това ще ви даде много прозрение в света на индустрията и ще ви помогне да мрежа и да ви отведе в посоката, в която биха искали о отида и да се изгради доверие в себе си.

Производството на електроника по целия свят е в лоша форма. Бъдете щастливи, че имате доход поток за момента. Както се отнася Eltonjohn, хора на свободна практика в областта на електрониката са най-тежко засегнати в лоши времена. Нека се надяваме, че нещата се подобри през следващите години. За съжаление, електроника работните места на всеки тип не са най-печелившите доход. [Шега] Може би бихте могли да отидете в САЩ и фал някои голяма финансова компания и да се изплаща големи бонуси в процеса. [/ Шега]

eltonjohn, когато написах "най-малко аз съм добре платени" е саркастичен. По мое мнение на работа трябва да бъдат интересни или добре платена, в идеалния случай и двете. Но когато нито един от по-горе, има проблем. В сравнение с дизайн проверка, това тестване работа, която правя сега е ниско-технологични. Освен от помощта на осцилоскоп и някои от тях могат да инструменти за развитие не е много ново за мен. Не се каже, че това е безсмислено работа, това е първи път, когато дойда в контакт с 100% тестване за употреба (което е в непосредствена близост до безполезно по мое скромно мнение). Да не говорим, че аз съм болен, за да се научи, че аз трябва да се гордеем за факта, че аз работя в такъв прекрасен компания (да се добавят типичните BS), а знам, че има нещо по-добро там. Искам да открия, че по-доброто нещо. Животът е кратък и аз съм вече 30. Това не е хленчене нишка, аз съм просто търсят отговори.

Здравейте отново .... Знаеш, използвани за да бъде инженер на Intel. Напуснах моята работа в ход Франция в САЩ .. Няколко пъти, които трябва да поемат рискове. Население на Америка са по-enteprenurial. Искам да кажа, отидете привличат В този трудни времена тук съвети повсеместно е да направите своя собствена работа.! В Европа хората имат тенденция да се търсят лъскава компания с ваканции. Както казахте, не можете да се чака твърде дълго (ти си 30, все още млад, много млад)!. Но факт е, че ние не знаем колко дълго това ще продължи кризата. И ако всичко ще се върне към нормалното. Чаках вече 7 години, за това да се случи. Аз загубих моя дом. Имах хубава колекция от 13 британски автомобили (mgas Остин healeys 3000, ТД всичко е забравено, които се продават). Мислех, че с моя опит, нещо, което ще дойде заедно .. и всичко се промени и аз трябваше да се адаптират. Моля, не правете грешката е моя, аз бавно да реагира. Започнете от сега да се предполага, че времената ще получите още по-трудно и да се подготвят. Най-накрая аз ви посъветва да вършите нещо свое!.

Бил съм в електрониката за много десетилетия, като се започва като дете на училище, заинтересовани в шунка радио обратно в клапан / тръба дни. Електроника е достигнала своя връх и сега е много бавен спад, като авиацията и железопътни линии в миналото. Има по-малко нови продукти, проектирани или измислени и CAD програми са прави хората по-продуктивни. Circuitry които в миналото инженер, вече могат да бъдат закупени като IC с по-ниска цена от дискретни дизайн, който сте използвали преди няколко месеца за проектиране. Аз не съм сигурен какво решение е за хора, които са обучени за електроника и са на много години, за да отидат преди пенсиониране.

I вид се разбере как се чувствате, всъщност в момента се чувствам малко разочарован, защото аз работя в сферата на ИТ, аз съм също така "добре платени и не предизвикателни неща, работа с" всички могъщи "ИТ момчета. Така че аз, какво eltonjohn казва, когато се върна у дома проучване за обработка на сигнала и не hoby и търговски проекти, аз не искам да загубя всичките си години на обучение и упорита работа. И аз питам себе си ежедневието, защо продължаваш да правиш това, и си спомням, тъй като аз бях като 9 години този начин, счупи разглобяват нещата, сграда неща ... и аз мисля, че е роден за това.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back