D
dozy_walia
Guest
Аз съм сега прави дизайн на SMART REPEATER което зависи от входящи patteren късче на adjascent кабели и дава решение за разсейване на мощност и ще спестите 20-25% енергия с около 20% намаляване на трептене в продължение на традиционните ретранслатор в обхвата DSM.Тя също ще се справят с тънкостите разработени поради паразитни ефекти, промени в тел характеристики, чип сложност, взаимно свързване забавяне, проблеми, Сигнал целостта и висока консумация на енергия поради традиционните ретранслатори.
Може ли някой моля да ми кажете къде да намерите повече информация за идеи, свързани с изключение на Google?
Имам нужда от схема за контрол, които автоматично ще съди входящо-малко patteren ..
EG: Дизюнкция го проверява, като продукцията на обратното не.от 1's ....
Образец на ФЩМ patteren за признаване на бита ще бъде по-добре .... аз предполагам ..Може ли някой да ми помогне в това отношение?Added след 1 минути:Срещу преходи за бита се считат за най-лошия случай!Оттук и необходимостта от изграждане на схема или модел ФЩМ да признае това.
Може ли някой моля да ми кажете къде да намерите повече информация за идеи, свързани с изключение на Google?
Имам нужда от схема за контрол, които автоматично ще съди входящо-малко patteren ..
EG: Дизюнкция го проверява, като продукцията на обратното не.от 1's ....
Образец на ФЩМ patteren за признаване на бита ще бъде по-добре .... аз предполагам ..Може ли някой да ми помогне в това отношение?Added след 1 минути:Срещу преходи за бита се считат за най-лошия случай!Оттук и необходимостта от изграждане на схема или модел ФЩМ да признае това.