[СПЕШНО 20 Точки] LVS проблем

A

AdvaRes

Guest
Здравейте членове,
Имам следните LVS проблем.Когато започне Дракула получавам следното съобщение за грешка:ERROR: SCONNECT конфликти открити.
Прекратява ПО SOFTCHK е другаде - aborting.*** Калибър завърши с Изход Код: 4 ***Как да се реши той?

Благодарности.

Hi-advares, което трябва да се провери дали всички субстрат контактите са свързани към земята и ntap контакти, свързани с доставките.

наздравици

Здравей fixrouter4400,

Аз
съм правиш оформлението на втори ред филтър.Филтърът се състои от 2 капацитивно и 1 резистор.Всеки елемент има 3 пина: плюс, минус и трета един конкретен Б.
Използвам този филтър в моята PLL.
В моя проект I DONT трябва да се свържете б за закрепване към земята.Когато аз правя lvs проверите, че имам съобщение за грешка.
Моля, кажете ми как да разрешите този проблем.
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

The B терминали в scematic позовават на "едро" или "тяло" връзката на тези устройства,
т.е. субстрат под тях.Макар и кондензатори (поли) резистори не се свърже с вас дифузия трябва да свърже тези терминали в схематични какъвто и да е потенциален субстрата под тях е вързан към vdd ако над nwell и gnd ако не.Често дизайнери ще се уточни, че кондензатори трябва да бъдат изградени над (празен) nwell за да им дам някои изолация от шума в субстрат.

Pat_Mustard написа:

The B терминали в scematic позовават на "едро" или "тяло" връзката на тези устройства, т.е. субстрат под тях.
Макар и кондензатори (поли) резистори не се свърже с вас дифузия трябва да свърже тези терминали в схематични какъвто и да е потенциален субстрата под тях е вързан към vdd ако над nwell и gnd ако не.
Често дизайнери ще се уточни, че кондензатори трябва да бъдат изградени над (празен) nwell за да им дам някои изолация от шума в субстрат.

Може да се налага да се правят физически връзки в оформлението на backgate на резистори и кондензатори, различни от обичайните ви nWell / субстрат връзки.I DONT наистина разбирам вашия проблем с добива симулация, можеш ли да ellaborate?Добавен след 26 минути:С обичайната nWell / субстрат връзка искам да кажа като гарантира, че сте силна връзка от VDD да ви nwell чрез diffusuion така и за GND към субстрат (P-тип).

Pat_Mustard написа:

Може да се налага да се правят физически връзки в оформлението на backgate на резистори и кондензатори, различни от обичайните ви nWell / субстрат връзки.
I DONT наистина разбирам вашия проблем с добива симулация, можеш ли да ellaborate?
Добавен след 26 минути:
С обичайната nWell / субстрат връзка искам да кажа като гарантира, че сте силна връзка от VDD да ви nwell чрез diffusuion така и за GND към субстрат (P-тип).

Здравей AdvaRes

В кондензатор и резистор насипни връзка следва по силата на местното NWELL ако той е свързан с доставка (vc.

Доколкото разбирам в схематични че кондензатор и резистор насипни връзка е свързан с доставката (VC).

попълнете ме в някаква информация да ви помогне повече.

наздравици

Здравей advares,

PLS
вж. приложен Надявам се, че ви помага.
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Здравей fixrouter4400,
Това помогна много.
Дадох ти 10 Точки за вашата помощ.
Благодаря ти.

Здравей advares - да ми кажете, ако все още се нуждаят от помощ и разяснения.

наздравици

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back