СДП 14,2 срещу WG2002

E

EDA21

Guest
Всеки опит и предложения са добре дошли.

Благодарности

WG2002 е висока инструмент края дизайн, но много разходи.Това струва около $ 36K за пълния пакет такса за поддръжка.PSD14 е по-достъпни, но не на авто-рутер е за добро.

Надявам се това да помогне

VIVIET написа:

WG2002 е висока инструмент края дизайн, но много разходи.
Това струва около $ 36K за пълния пакет такса за поддръжка.
PSD14 е по-достъпни, но не на авто-рутер е за добро.Надявам се това да помогне

Честно казано, Specctra е нещо по-лошо, отколкото Aare на WG2002!

AH????
Това е първият път, когато бях чувал от години.Specctra е най-добрият autorouter около!

Ментор AutoActive RE е наистина най-добрият!

Мисля, че Общата митническа тарифа е най-добрият!

Съгласен съм, P * S * D * е най-добре, защото може да се промени много довереник, макро, горещи клавиши, сценарий и външна програма за лични.

Ако искате да имате насочват autorouter дизайн от всеки, който е в състояние да маршрут 100% наред.
Ако искате да спестите място / слоеве / имат хубава маршрута ...autorouter не е подходящ за постигане на целта ...especcially ако дизайнът е много мрежи.

Дори Cadence момчета не може да прати един пример борда с 8 слоя, който вече е насочват с 6 слоя ...

Tobs.

PSD14.2 е по-добре, когато се PSD15.0 на PSD15.0 е най-добре.

За rouing, mentor'sautoactive е най-добре.
за си, icx наставник е най-добре.
за проект за улавяне, mentor'epd е най-добре.
, но мързелив ментор искате да да прекрати
EPD.
ритъм е worst.you ще разберете защо synopys факта катастрофата cadence.in, ритъм
само силни в областта на маркетинга.вие сте прекалено глупави
от Япония

Директивата за платежните услуги 14,2 е по-добре, и спектъра на най-добрите autorouter, че аз знам ....

Аз като наставник. Спектри, но ми харесва също.Аз не съм употреба Aare Може би това е най-добрият!!

Би било хубаво, ако хората даде видове дъски са използвани за тези програми, както и причините за техните предпочитания.

Един от моите приятели излага табла за ECL с диференциално линии.Той се кълне от Cadence продукт, който му позволява ръчно едновременно маршрута на двете линии разликата с автоматична разстояние между тях и равни дължини.

"Директивата за платежните услуги 14,2 е най-добре", "wg2002 е най-добре"R тези само добри отговори за гласуване, но мисля, че ако ф прекарват времето да поставени защо U направим извода, хората ще се възползват повече от просто гласове

просто оглед все пак

банален написа:

Той се кълне от Cadence продукт, който му позволява ръчно едновременно маршрута на двете линии разликата с автоматична разстояние между тях и равни дължини.

Опитах се Allegro и експедиция.Реших на експедицията на няколко причини:

DC и експедиция ЕКО / кръст сондиране много гладко.
по-добре Lib мениджър в експедицията.по-организирани.

графичния интерфейс е лошо в алегро, това е UNIX програмата що навърших прозорци.И блокира вид често.експедиция и трясък, но по-малко прекалено често.Просто намери експедиция по-лесно да се учи.И по-лесно да се създаде библиотека.

Бях с тампони, аз да отида от powerpcb да нетактичност през цялото време, много разочароващ, с expedtion, всичко в един пакет, много по-лесно, спестите много време.

За autorouting, добре, аз наистина не може да се каже, аз винаги използват смесени ръчно и автоматично, и всички те са достатъчно добри за това, което аз правя.

Всъщност, това е друга функция, която става все по-важно за мен.по-бързо да се създаде съвет, по-бързо да се направят промени, експедиция има за разширяване следа функция, която е много полезна.

и аз ще се придържаме към експедиция за известно време.Аз го обичам толкова много.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back