Решаване на двоичен линейна система от уравнения

N

news

Guest
To już potwierdzone - znany producent komputerów wchodzi na rynek smartfonów. Telefon Della będą działały w oparciu o system Google Android.

Read more...

Здравейте, аз търся рутинна (за предпочитане в C), която намира пълния набор разтвор (ако има такъв), за да overdetermined, BINARY, линейна система от уравнения (т.е. аз съм на работа Mod 2 "GF (2)). Има много уравнения (в хиляди), така че аз съм гледам за всеки efficeint код. Са извършили различни търсения в Мрежата, и да се провери броят на цифрови библиотеки, като LAPACK, но, разбира се, тези цялата работа с reals или комплексни числа. Кодирани имам един от алгоритми от Числени рецепти в C, които са "по поръчка", за да работи Министерството на отбраната 2, но аз се съмнявам, че това е наистина, че ефективното - Бих желал нещо наистина хлъзгав. Ако някой може да ми посочи източник на ефективни линейна алгебра съчетания, които работят над области, различни от reals или комплексни числа, или може да ми каже къде да започнете да търсите, или е умна идея за това, как бих могъл да се използва цифрова да даде ми резултати Mod 2, тогава аз ще бъда много благодарен. Благодарим Ви, че в Адванс Ankush

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back