Ресурс за проектиране на широколентов антена с обхват от 50 MHz до 4 GHz

H

haytham

Guest
Здравейте имам нужда да проектира широк антена банда, която обхваща диапазона от 50 Мег до 4 GHz. Търсих много и аз намерих някои хора говорят за активни антени, избършете или телескопична. Също така те се разделят бандата в две или повече региони. Аз също намерих една магия, но неговите детайли не са публикувани, наречена "фрактална антена" Имам нужда от антената, за да бъде в малки размери, като е възможно. Оценявам, ако някой тук може да помогне Благодарение пожелания Хайтам

Здравейте Хайтам, предполагам, антена UWB, фрактална антена UWB е един от неговия вид, са подходящи за вас. Аз не знам какви други изисквания са необходими за проектиране.

Здравейте Хайтам, мисля, че можете да отидете за Sierpinski Multiband фрактална антена. С това съм привързан хартия, по отношение на Sierpinski Multiband фрактална антена. Мисля, че ще помогне u.

хай balaguru thavamani: не е приложен хартия ще ф PLZ придават отново DrunkBear: Бих се gratful, ако имате информация за това как да проектират фрактална антена отношение на Хайтам Ашур

Аз нямаше как да могат да качват, защото вече е качен в този форум. Книга детайл е върху поведението на многообхватен Sierpinski фрактална антена Puente-Baliarda, C.; Romeu, J.; Pous, Р.; Cardama, А. Антени и размножаване, IEEE Сделки на том 46, Брой 4, Апр 1998 страница ( и): 517 - 524 Digital Object Identifier 10.1109/8.664115 Резюме: многообхватен поведението на фрактала

Здравейте Хайтам, предполагам, бихте могли да получите ABC за това и може да се опита да се създаде една, след като сте прочели някои документи за фрактална антена (като това, което предложи balaguru thavamani, например), на добър час!

Hi човек, мисля, че фракталната многообхватен антени, но никога не е бил проектиран за такъв дълъг широколентов обхват, въпреки че те са достатъчно добри за многообхватен системи. U мисля, че трябва да мисля, че просто кръгъл еднополюсен диск ще бъде добър избор в случай ви.

Hi snkhan Бихте ли моля да ми помогне с повече подробности за кръгъл диск монополизъм. Ако имате няколко дизайнерски хартии, той ще бъде страхотно пожелания Хайтам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back