W
whateva
Guest
Здравейте, някой може да ми помогне с прилагането на berlekamp алгоритъм за (7,3) Рийд Соломон декодер, и са открили няколко кодове, но не мога да ги разбирам, както аз не съм с множители, а аз съм с СДПП за GF MUL . На второ място при синдром на генератор datain и на изхода на множител, когато се добавят, може да доведе до нулева стойност, т.е. 3'b000, който след това се съхраняват в регистъра. За такива случаи, аз искам да направя ifelse изявление, че ако стойността в регистъра е 3'b000, следващия път datain не трябва да се добавят с изхода на множител от посочените по-горе .... трябва да бъдат предадени като такива към регистъра. Но проблем, аз съм пред е, че аз съм изчисляване на ценностите, върху sys_clk използва винаги изявление т.е. винаги @ (posedge sys_clk или negedge RST) започва z1 = datain ^ m1; / / m1 е на изхода на множител И data_clk ми е различен, т.е. datain е в data_clk, но стойността е манипулиран sys_clk аз не знам как да се приложи нулева условие за следващата стойност на datain .... Моля да ми помогне с този ...