Резистор с и без силицид?

H

haadi20

Guest
Аз съм с TSMC PDK ... Той е различен тип на резистори ... аз имам няколко въпроса във връзка с тях ... 1. Над 30 GHz, което резистори са по-точни срещу процеса и температурни колебания ..? с силицид или без силицид? 2. Има две версии на резистор без силицид "rppolywo" и "rppolywo_rf [/ б ]"... не мога да намерите всякаква информация по отношение на разликата между горните две в документацията на ДПК. .. Има ли някой използва тези преди? Нека да знаят, кой да се използва за високо честотни вериги ..? Разбира се, и ще бъдат изкушени да използвате RF един, но искам да бъда сигурен дали има компромис за използване, че ... Поздрави

rppolywo_rf се използва в RF, мисля, че моделът е по-точно, мисля, индуктивност на резистора се отчита khouly

Благодаря за вашия отговор ... Също така аз забелязах, че по-малките стойности на съпротивление ≤ 50 ома са трудно да се постигне с ООН silicided версия .... поради ограничения на Ширина и дължина на резистор .... така че аз трябва да се използва silicided версия .... аз се надявам, това не е проблем .... Всеки опит или предложения? Поздрави

опитате да отворите файла модел, като текст, и да видим diffeence между модела на RF и не RF резистор ще даде ф някаква представа за модела khouly

Да, Ур право ... Имах поглед на параметрите на модела на два вида ... RF модел включва индуктивност и капацитет на резистора ... докато другият не ...!! Поздрави

Мисля, че те също трябва да посочат на честотния обхват на модела, някои компании твърдят, че този диапазон е ф намерите нещо подобно? khouly

Да, те предоставят резултатите от измерването на компонентите uptil 30 GHz ... отвъд това все още е загадка ..!

добро 30 GHz е много добър обхват, или искаш да работят в диапазона от повече от 30 GHz khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back