S

sanjeev_ken

Guest
Опитвам се да се изгради се движат съобщение дисплей с помощта на информация, имам от този форум. Аз съм закрепване на детайлите. На дисплея се работи добре. Но аз искам да увеличи броя на редовете. Аз съм нов микро контролери. PIC16F876 има по-голям брой I / O пина от PIC16F628A и аз искам да знам дали мога да го използвам и необходимите промени да бъдат направени, за да го настанят. Моля, помогнете ми ....

Моля, някой да ми помогне .....

Здравейте, Да, трябва да бъде напълно възможно да преминете към 16F876 или 876а или 877A чипове. Не използвайте това кодиране, но всякакви промени трябва да бъде минимално и очевидно повечето кодекси в 16F кръг може да бъде преместен в посока нагоре до нови / по-големи 16е чипове доста лесно

thnxx за Ур отговор wp100 ..... ще ви моля да погледнете в схематичен и кода веднъж, и да предложат промени? моля ...

Здравейте, добре хардуера трябва просто да се движи без никакви промени, с изключение на използване на щифтове от кристал. Този код не съм запознат, предполагам, че е основен?? Линиите обаче виждам, че ще се наложи промяна на целта на 876 / и промени айде линия, който става ADCON1 на на 876. На асемблер ще бъде: - MOVLW 0x06; Конфигурирайте всички пина MOVWF ADCON1; като цифрови входа - значение за стойността на товара шестнадесетичен 06 в регистър ADCON1,,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back