Работно механизъм на LC кръстосано съчетано VCO

W

wccheng

Guest
Уважаеми всички

Имам някои проблеми около работния механизъм на LC кръстосано съчетано VCO.Както виждам схематични на резервоара LC кръстосано съчетано VCO, ще откриете, че едната страна на транзисторни изхода ще бъде винаги стека при високи и комина на ниска от другата страна на транзисторни изхода.Поради това, как би могло да разлюлявам диференциалната изход?Може ли някой да обясни писти трептенията ефект?

Благодарности

wccheng

Налице е обратна връзка.В фаза между Б C (или G-Г) е 180 DEG.Обратната връзка е както следва: Б, В на Q1 за Q1,
а след това да Б от Q2, а след това да В на Q2 и се връща към Б на Q1.Има общо 360 DEG и печалба (Б C).
Балонът се паралелно резонатор разкарвам всеки сигнал от thr frewuency групата.При трептенията гама резервоара представя висок импеданс, но ниска от диапазон.Така резонатор предотврати всяка обратна outof rsnge.
Друг начин да търсите е отрицателно съпротивление при C (резервоар за вход).Капачката на Е и IND в Б представя отрицателно съпротивление, което е loaed със резонатор.

Уважаеми всички

Аз прочетох книгата - "Проектиране на аналогови CMOS интегрални схеми" на страница 499.Той заяви, че LC пресича-прикачено осцилатор не мандало поради ниската си честота на печалба е много малък.Всъщност, аз знам, че затова е ниска печалба в ниската честота.Въпреки това, поради ниската честота е по-лесно да мандало на схема (като памет за съхранение на 1 или 0)?Може някой да ми отговориш?Това е така, защото аз съм все още неприятности в работния механизъм за кръстосано съчетано осцилатор.Всъщност, аз знам за DJ каза, че е необходимо да отговарят на критериите Barkhausen.Независимо от това, как бих могла да обясни защо тази схема няма да стека при високи или ниски?

благодарности

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back