Първи 750 MHz / V VCO печалба за пръстен осцилатор с доставка на захранването на 1V

C

chacha

Guest
Hi тя наистина е възможно да се получи VCO печалба от 750MHz / V за пръстен осцилатор в 90nm технология с захранване на 1V?? VCO Честотен диапазон е 400 метра до 800 милиона. Благодаря.

Ур мощност е от 400 до 800 MHz, и Ур говорим за почти 8ooMHZ / V, това означава, че управляващото напрежение варират около 0.5 волта, за да помете всички варират от 400 до 800 MHz, аз не съм запознат с 90nm процес, но мисля, че е се чува, за да се получи това печалба тунинг Khouly

да khouly. Имам нужда от този диапазон в 0.6V.

да ф модели за 90nm процес и да искаш да проектира осцилатор диференциал пръстен или единични завърши khouly

Мисля, че е трудно да го направи във всички ъгли, като типични VCO пръстен ще варира в почти 100% от различни ъгли.

[Цитат = chacha] Hi Наистина ли е възможно да се получи VCO печалба на 750MHz / V за пръстен осцилатор по 90nm технология с захранване на 1V?? VCO Честотен диапазон е 400 метра до 800 милиона. Благодарение [/ цитат] Мисля, че доста трудно да се постигне това .. VCO шум и трептене на фаза ще бъдат много. По-добре се съчетават няколко VCO за постигането на тази гама.

да khouly. Имам нужда от този диапазон в 0.6V.

че е много трудно, за да получите аз знам, че пръстена осцилатор има широк диапазон на настройка, но тази широка U нужда от две или три осцилатори за постигането на тези, ако са модели на 90nm процес, ги качите, и можем да се опитаме един с друг khouly

и твърде малко скептично настроен за постигането на тази цел. в този момент аз съм някакви модели. ако някой е с документи, по отношение на мулти осцилатор банда пръстен, Моля да споделят с мен. Благодаря.

Ли някога ф PLL или VCO преди? Ако не, би било твърде опасно, за да се опита 90nm за първи път. 9 мъртви 1 оцелее

Имам някои Годен в VCO дизайн в 180nm процес за приложения UWB. Това е LC осцилатор. Аз не са направили никакви пръстен осцилатор до сега. Какви ще бъдат най-големите трудности при 90nm за дизайн на осцилатор?? благодаря.

Какви са основните предизвикателства, докато проектирането на широк осцилатор банда пръстен в 90nm?? Ако някой има документи АД споделят с мен .. благодаря.

за симулация верига можете да използвате предсказуем технология модел (PTM) за симулация. Тя може да се намери в http://www.eas.asu.edu/ ~ PTM / , който е най-доброто, което мога да получа за 90nm процес. Fab actuall процес не може да е на разположение безплатно.

[Цитат = chacha] Hi Наистина ли е възможно да се получи VCO печалба на 750MHz / V за пръстен осцилатор по 90nm технология с захранване на 1V?? VCO Честотен диапазон е 400 метра до 800 милиона. Благодарение [/ цитат] може да получите нещо работи, но с лошо изпълнение и доходността.

[Цитат = chacha] Hi Наистина ли е възможно да се получи VCO печалба на 750MHz / V за пръстен осцилатор по 90nm технология с захранване на 1V?? VCO Честотен диапазон е 400 метра до 800 милиона. Благодарение [/ цитат] Разбира се. Ring OSC трябва да се използва.

U може да се постигне този VCO обхват на настройка с помощта на diffential тарифна структура помпа. С една помпа края такса, тя е много трудно да се постигне това arange с Ур доставка 1volt. Виджай

Здравейте, аз съм работят по 0.13 хм процес. Аз проектира един единствен завърши пръстен осцилатор. Аз трябва да знаете как да CALC. печалбата т.е. Kvco?? При захранващо напрежение 1.2V този VCO работи на 1GHz 2V, това отива до 2GHz. Сега как правя CALC Kvco. Всяка помощ ще бъде страхотно. Ако съм, насочени към 1GHZ/1V след това, това, което съм трябваше да направя? Това е първият път, аз правя едно PLL. Какво се има предвид, че трябва да направя, за diffferntial OSC пръстен. топология. Всяка помощ ще бъде оценена. Благодаря предварително.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back