Промяна на програмист

I

izua

Guest
Здравейте на всички! Програмист за ПОД, от този сайт: http://www.janson-soft.de/pic/pic.htm . Изглежда добре за 12C508 модели, дори е написал и ги тества, но по-новите модели, като 12F675 не искат да бъдат написани на всички. Помолил съм автор, и той любезно ми каза, напрежение, предоставена от пристанището не може да бъде достатъчно. Също имам опитвали този програмист, след като съветите му, на 3 кутии, и достатъчно странно, на един от тях работи (но не е моя). Аз съм мислене на modifing това устройство, чрез добавяне на транзистор за всяко пристанище, транзистор, който ще се задвижва от външен източник на захранване и заземяване на пристанището със земята захранване. Това право? Дали някой прави нещо подобно? Какво трябва да направя? съвети и трикове? Сега, чиповете имат вътрешен oscilator на 4MHz, и повечето от тях работят до 20MHz. Ако аз ще получите по-ниски транзистори честота, смятате ли, че чипът ще се грижи, ако тя е програмиран по-бавно? [I не ми пука дали ще чакат по-дълго:)] какво напрежение трябва и точно доставка, аз не знам на какво напрежение работи серийния порт. anychance от увреждане на пристанището? благодаря, izua

Не може да достигне този сайт. Аз построих един от www.OshonSoft.com, паралелен тип пристанище и ВН работи добре откакто. Тя може да програмирате най-12е, 16е и 18е серия ПОД.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back