I
izua
Guest
Здравейте на всички! Програмист за ПОД, от този сайт: http://www.janson-soft.de/pic/pic.htm . Изглежда добре за 12C508 модели, дори е написал и ги тества, но по-новите модели, като 12F675 не искат да бъдат написани на всички. Помолил съм автор, и той любезно ми каза, напрежение, предоставена от пристанището не може да бъде достатъчно. Също имам опитвали този програмист, след като съветите му, на 3 кутии, и достатъчно странно, на един от тях работи (но не е моя). Аз съм мислене на modifing това устройство, чрез добавяне на транзистор за всяко пристанище, транзистор, който ще се задвижва от външен източник на захранване и заземяване на пристанището със земята захранване. Това право? Дали някой прави нещо подобно? Какво трябва да направя? съвети и трикове? Сега, чиповете имат вътрешен oscilator на 4MHz, и повечето от тях работят до 20MHz. Ако аз ще получите по-ниски транзистори честота, смятате ли, че чипът ще се грижи, ако тя е програмиран по-бавно? [I не ми пука дали ще чакат по-дълго] какво напрежение трябва и точно доставка, аз не знам на какво напрежение работи серийния порт. anychance от увреждане на пристанището? благодаря, izua