Проектиране PLL с FPGA за окончателен проект година!

A

arbalez

Guest
Искам вашето мнение за проектиране на всички цифрови фаза, заключен контур. е доста лесно за окончателен проект година? или това е си струва да бъде окончателен проект година? преподавател ми каза, че е лесно да проектират такива PLL с FPGA. и аналогов, е много по-строги. така че трябва да продължите или дизайн аналогов? моля, напишете вашето предложение. ТК.

и дизайн на ADPLL е доста проста .. WOT ф трябва да разберат, са основните градивни buildin в ADPLL Първият е PFD, последвано от ниска филтър и най-накрая DOC - цифрово управление на осцилоскоп. Опитайте се да симулира тези блокове, които ф wud получи изход за Ур ADPLL .. фаза, както и на честотата трябва да се заключва. Имам някои материали на ADPLLs .. и да ги качите, ако е необходимо. по отношение,

Мисля, че нужда от него. може да ви моля да качите файловете? Дали писане VHDL код за adpll трескава? благодаря.

Ами тук е документ, който съдържа информация за ADPLLs Phase Digital Заключена Loops Майк Delong 13 май 2004 г. тема тема за този технически хартия ще бъде FPGA прилагане на цифрови поетапно заключена примки. Надявам се това да ви помага по отношение,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back