Проектиране на 9V постоянен ток мощност за радио

T

timmyNC

Guest
Хей хора, IM в matric и трябва да проектира захранване DC ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ 9V до радио и определя с помощта на данни за брошури, компонентите, необходими,,,,,,,,, U-момчета Помогни ми, моля?:

Ако ще използвате захранващия ток (променлив ток), която сте получили в дома ви, тогава ще трябва просто токоизправител схема с една стъпка надолу трансформатор. Но мост токоизправител с кондензатор филтър може да даде точно напрежение. Можете да получите tarnsformer за засилване на Камарата има власт за доставки от 235 -250 V до 9 V., трансформатор (център потупа) се свързан с мост токоизправител и товарът, взети през кондензатор. Диоди, използвани в токоизправители, може да бъде IN4007 (4 бр.) Кондензатор - Използвайте висока стойност за избягване на вълнички. Но 47uF до 220 UF може да направи (ще изясни това в краткосрочен) товар регистър на 1kohm свързан през Филтър кондензатор, за да се избегне ненужно увреждане на веригата. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 39 минути: [/ цвят] [/ размер] HI закупуването на тези връзки и ако все още имате нещо да пуснете съобщение. ч ** P :/ / www.kpsec.freeuk.com, / powersup.htm ч ** стр. :/ / www.powerdesigners.com/InfoWeb/resources/pe_html/ch06s1/circuit.html Ако получа ciruit ще изпрати да ти го скоро.

Благодаря момчета за помощта,, Harmasha аз ще го оценявам, ако изпрати неща

Hi Тими, тук е верига .... Не можах да намеря, така че аз го привлече в боя ...

Хей момчета ..,, Благодаря, че ми помогна толкова много,,: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back