Програмист за PIC 10F2xx

S

sadashiv_sm

Guest
Здравейте, имам нужда от помощ по отношение на 10F2XX (PIC) Програмиране. Търси мрежата за това, където аз имам някои schmatics .... но те не подкрепят този perticular PIC IC. ако някой като файлове, които подкрепят този PIC тя ще бъде наистина от полза .... Благодаря предварително .... Sadashv

Здравейте! Най-добрият софтуер за програмиране на PIC микроконтролери е Winpic800. Търсене на борда за това. Използвайте хардуера pic16pro с този софтуер. JDM хардуер също дава 100% резултати. Както софтуер и хардуер, които вече са били качени в този форум. Така че за да го потърсите. Пожелания.

Аз програмист за 16F84 (ICSP ).... в който аз съм използване на ICprog софтуер, за да изтеглите шестнадесетичния файл .... хардуер, който аз използвам е JDM HW .... но за 10FXXX не е съоръжение .... това устройство не е там в ICprog софтуер .... така че не мога да използвате програмист, съм направил за 16F84 ..... winpic800 .... аз търся ..... Благодаря за вашия отговор Счита Sadashiv

Здравейте аз се чудех, ако мога да използвам taits хардуер и WinPIC800 програма 10F ... Series. Благодаря

Здравейте! Winpic800 поддържа хардуера Tait, както и хардуер JDM. Ф Infact да дефинирате Ур собствени хардуер, тъй като софтуера е изключително гъвкава, например интернираните повреден ми ACK щифт на paralled порт. Аз конфигуриран софтуер, за да се използва щифт за грешка за четене на данни. Той е невероятен софтуер, да го пробвам. го изтеглите от този сайт perso.wanadoo.es / пожелания siscobf.

Waseem, Вие не отговорихте на въпроса ми в нотариален акт. Ние всички знаем, че вече, въпросът ми беше следната: аз се чудех, ако мога да използвам taits хардуер и WinPIC800 програма 10F ... Series.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back