Програма за взаимодействие на DS 1302 с 8051

• Thread starter Gayathri Kulothungan
  • Start date
G

Gayathri Kulothungan

Guest
Здравейте, имам нужда от Ур вид помощ. Искам Примерна програма за DS1302, съвместимо с 8051. Това е за политехнически моя проект. Аз вече имам една проба програма. Но аз предполагам, че има нещо нередно с програмата, защото LCD дисплеи ??:??:??( въпросителен знак и точка и запетая) Предполага се, за да се покаже времето. Pls ми изпратите програма проба или проверка на програма, аз си прикрепен към този message.The други компоненти, I `m, като се използват в този проект е DAC, Комитетът за контрол на скоростта, DC мотор и MAX202 за LCD. Благодаря.

[Цитат = Gayathri Kulothungan] Здравейте имам нужда от Ур вид помощ. Искам Примерна програма за DS1302, съвместимо с 8051. Това е за политехнически моя проект. Аз вече имам една проба програма. Но аз предполагам, че има нещо нередно с програмата, защото LCD дисплеи ??:??:??( въпросителен знак и точка и запетая) Предполага се, за да се покаже времето. Pls ми изпратите програма проба или проверка на програма, аз си прикрепен към този message.The други компоненти, I `m, като се използват в този проект е DAC, Комитетът за контрол на скоростта, DC мотор и MAX202 за LCD. Благодарение [/ цитат] Уважаеми Gayathri имам код събрание за 1302 изброени по-долу

Здравей, За какво използвате max202 за LCD. Кой C компилатор се ф.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back