Проблем с VCO изход (като там не е буфер)

M

mohamedabouzied

Guest
аз имам VCO работи в 2.4 GHz и трябва да съответстват на продукцията си за трансфер на максимална мощност, измерва своя изходен импеданс и сложих съвпадение натоварване Zload = Zout *, но когато го направих, че не е изход от VCO и трептенията е мъртъв. защо това се е случило? mohamedabouzied

Мисля, че трябва да съответства на VCO след буфер с капацитивен вход. Тъй като товарът има голямо влияние върху VCO обратна връзка като следствие на VCO осцилация.

означава да се използва буфер между VCO и външния свят? този буфер е RF буфер, така, че е трудно за изпълнение. също така, трябва да съвпадат между VCO и буфер? ф имат добра хартия или toturial за прилагане на този буфер? и не, че буфер има индуктор? друго лошо нещо ??????? благодарности за преиграване mohamedabouzied

но има две намотки, че е ОК? Искам да кажа, бобина е големия блок, има ли начин да се преодолее или да го замени? отколкото много за вашата преиграване mohamedavouzied

Тя зависи от вашата спецификация ... Ако имате достатъчно площ - използване индуктори, ако не - използвайте резистори. Опитайте да намерите най-подходящ ...

буфер може да бъде направено, без рулони, тя може да бъде comon източник усилвател, или общи източване, след което можете да направите това устройство, никога световното производство съответства на Zof VCO. ПНП Z на VCO промяна, защото на VCO е трудно нелинейни верига khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back