Проблем с UC!

P

prodigyaj

Guest
Привет,

аз съм с AT89s52

ние разработихме ПХБ са с ISP верига (на Asim Khan), програмата изгаряния в UC глоба, но дава неочакван изход.
Сега имаме поръчкови борда, когато същият UC programmd от ПХБ се поставя в този форум програмата работи добре.

Така че основно на ситуацията е, че платката, че е трябвало да бъде пълен пакет от Интернет доставчик и изпитване е само в качеството на един интернет доставчик като erronous изходи (основно на продукцията е P0 = 0 и всички други porrts високо), докато putiting в друга дъска то работилница глоба ...

any1 там може да ми помогне да излезем от това ...Неговият наистина спешно, тъй като аз ВН един важен проект с това в събота

Мисля, че трябва да има грешка с вашия Интернет доставчик заглавието на вашата ПХБ.
Трябва да проверите това:
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/isp_C_v5.PDF

FYI:
TCK -> SCK
TDO -> Мишо
TMS -> RST
TDI -> MOSI

Цитат:

Мисля, че трябва да има грешка с вашия Интернет доставчик заглавието на вашия ПХБ

и ви благодаря момчета ...аз мисля аз прав основавам вън грешка
Пин не.31 (ЕА), трябваше да бъдат свързани към Vcc за достъп до вътрешната памет на UC AT89s52.
Въпреки това бих искал да знам още едно нещо, че какво точно е използването на Спри се резистори в AT89s52 особено в Порт 0 фишът, където ясно се посочва, че пристанището 0 без вътрешни издърпайте нагоре съпротива!

здравей приятел, ф знаем, че в MCUs пристанищата са FETs работи като превключвател за изтичане, че трябва да бъде свързан към Vcc източник GND.като ф видите в пристанището 0 schmatic на изтичането не е на тези, свързани т.е. да Vcc за да можем да се свързвате изтичане Vcc използва резистор това се нарича Puu до резистор

prodigyaj написа:

Въпреки това бих искал да знам още едно нещо, че какво точно е използването на Спри се резистори в AT89s52 особено в Порт 0 фишът, където ясно се посочва, че пристанището 0 без вътрешни издърпайте нагоре съпротива!

Ако искате да използвате порт 0, както и на други пристанища, ще трябва да се свърже с издърпайте нагоре резистор, да кажем за 4K7 или 10K, тук е за схематичен Asim хан
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back