Проблем с отпечатване на PDF от OrCad

I

IanTrout

Guest
Здравейте всички, Имам наистина странен проблем: Всеки път, когато се опитам да отпечатам дизайн на PDF от OrCad принтера променя референтните номера на компонентите. Това се случи на два компютъра и с CutePDF и PDFCreator. Дали някой има някакви идеи, защо се случва това и как мога да поправя това? Благодаря предварително, пъстърва

опитайте да запазите като файл "Postscript" с "Печат във файл - * к.с. файловия тип - преди това се преминава към * PDF Това е метод, който използвам, което досега не се е провалил. Надявам се това да помага на Мик

Благодаря, но за съжаление това не е за мен ... :) Каква програма да използвате, за да го превърне в послепис? Как да го конвертирате в PDF (с PDFCreator или друга програма?) Благодаря все пак, пъстърва

Postscript към PDF конверсия с използване на Gimp. Аз не съм запознат с PDFCreator. Мик

Аз изглежда като тя все още не работи ... Бихте ли обяснили целия процес: Как да конвертирате схематичен, за да послепис? Да импортирате файл, за да Gimp и след това да го запишете като PDF? Пропускам ли нещо? Благодаря, пъстърва

Менче-Звънче мога да са покрили това вече, но: Печат на вашия файл Postscript принтер опция, след като изберете Печат във файл и размера на хартията. Отворете файла в *. К.с. Gimp и след това "Запиши като" *. PDF Ако използвате M $ софтуер методът е може би малко по-различно, но в общи линии подобно мисля. Надявам се това да помага на Мик

Аз нямам проблем с отпечатване на PDF, проблемът ми е, че референтните номера (U1, U135 и т.н. "...) се променят всеки път, когато го отпечатате PDF ... Също така, както съм написал, аз го пробвах с три различни програми: PDFCreator, PDF995 и CutePDF (програмата, която беше предложено в темата ви предложи) Благодаря все пак, но не наистина това, което търся :) Смятате ли, някога срещнете проблем, както описах? Благодаря, пъстърва

Използвайте Adobe Acrobat Professional и без проблеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back