Проблем с инсталирането на OrCAD Capture 16.3 и PADS 9.2 на същия компютър

M

Montelias

Guest
Аз се опитвам да инсталирате OrCAD Capture 16.3 и PADS 9.2 на един компютър, работещ под Windows 7 Professional. Без да се кърпи, за улавяне работи - няма проблеми. Веднага след като се инсталира, кърпи, на улавянето няма да започнат, и "Програмата не може да стартира, защото MSVCR90.DLL липсва от този компютър", което се показва. Може ли някой да ми помогне с това? Благодаря ви много предварително!

Аз се опитвам да инсталирате OrCAD Capture 16.3 и PADS 9.2 на един компютър, работещ под Windows 7 Professional. Без да се кърпи, за улавяне работи - няма проблеми. Веднага след като се инсталира, кърпи, на улавянето няма да започнат, и "Програмата не може да стартира, защото MSVCR90.DLL липсва от този компютър", което се показва. Може ли някой да ми помогне с това? Много ви благодаря предварително!
Аз съм пред абсолютно същия проблем, ще намерите на всяко решение. Много благодаря

Здравейте Martinos. Трябва да редактирате вашите "Path" променливата система. Отиди на: Control Panel \\ System \\ Разширено системните настройки \\ Advanced \\ System променливи Превъртете надолу до променлива "Път" и щракнете върху бутона "Редактиране". Копиране и поставяне на стойността на пътя си в Notepad и преместите всички на "C: \\ Cadence \\ SPB_16.3 \\ ..." (Ако инсталацията е в C: \\ Cadence) вписвания в началото на файла. След това копирайте съдържанието обратно в "Path" променливата. Това би трябвало да реши проблема.

Трябва да се инсталира подложки в XP_compatible_mode при използване на Win-7

Аз излизам насреща на този проблем с посланието "Програмата не може да стартира, защото MSVCR90.DLL липсва от този компютър", когато аз се опитах да започне OrCAD улавяне, след като са инсталирали демо версия на накладките на моя Win 7 64bit машината. Преинсталиране OrCAD продукти не решаване на проблема. След стъпките по-горе и пренареждане на "пътя" променлива среда, да се изброят всички на пътя вписванията, които започват с%% CDSROOT \\ ... да бъдат преди всички други вписвания действително решаване на проблема. : Усмивка:

Благодаря ви много, аз имах този проблем, след като инсталира подложки 9.2 на Windows XP SP3 с Cadence 16.3. и решен след пренареждане на PATH променлива както по-горе.

Може ли да го обясните по подробно как става това пренареждане , защото се опитвах да го направя и не става .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back