Проблем със следните Proakis на Digital Communications

S

saeddawoud

Guest
'Здравей' на книгата "Digital Communications", 4-то издание от Proakis е трудно и трудно да се следват, или просто да ме види, че? И в двата случая някакви предложения? Поздрави

Книгата не е трудно може да бъде студент случай, не се atention или учител не преподава добре, но съм б напрегнат просто използвайте книга и търсене на Google също така да опитате да получите помощ от цифровата комуникация от Sklar Надявам Ур проблем ще бъде решен

[Цитат = saeddawoud] 'Здравей' е на книгата "Digital Communications", 4-то издание от Proakis е трудно и трудно да се следват, или просто да ме види, че? И в двата случая някакви предложения? Поздрави [/ цитат] Е, имам малко трудно в него твърде .. но мисля, че това е така, защото на цифровата обработка на сигнала формули!! : Ами сега: Мога да разбера формулите, но имам известни трудности в тях implemment като, например, в MatLab код. : Ролка: След малко ще свикне с estruture на книгата и това е език! ;) Наздраве, mar_deepmode

Да, тази книга не може да разбере цифрова комуникация, aloan ф трябва да прочетете lathi първо и тогава тази книга.

[Цитат = saeddawoud] 'Здравей' е на книгата "Digital Communications", 4-то издание от Proakis е трудно и трудно да се следват, или просто да ме види, че? И в двата случая някакви предложения? Поздрави [/ цитат], за да се разбере proakis ф първо трябва да прочетете книгата от proakis & SALEHI и тогава бившият комбинация one.this great.but ако просто искате да прочетете някои специфични глави, и може да предложи по-добри книги за тях.

така awasome книга .. само ф трябва внимателно да го изучават,,,

За да го разберем, ф трябва да получат Sklar, и вероятността от papoulis и да прочетете един куп стари документи

[Цитат = hishamalmaliky] Да, тази книга не може да разбере цифрова комуникация, aloan ф трябва да прочетете lathi първо и след това тази книга. [/ Цитат] Не, аз не мисля така. само се опитайте да го прочетете внимателно и да преведе всяка част във всяка формула от съответния блок в диаграмата, atached с всеки един. и също така да опитате да се намери подходящ мотивите за всеки блок .. Това е всичко, BTW: може да не сте в състояние да учат цифровата комуникация, ако не се интересувате от нея.

ф първото проучване digicatl комуникации от плацебо shanmugam .. това е добро цифрови комуникации, след това ф проучване proakis, така че ще бъде лесно за U, за да прочетете ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back