Проблем създаде матрица в Verilog от TXT файл

A

always84

Guest
Здрасти.Моят проблем е да се създаде матрица в Verilog.Аз трябва да се чете от текстура файл, който може да бъде форматиран без ограничения.Всеки елемент, който прочетох от файла е елемент на матрицата, така че първият елемент, прочетете е матрица [0] [0] и така нататък.Аз мисля да се създаде междинни вектори от четене на файла и, отколкото да ги прилага в една матрица.Evreyone знае как мога да направя?

Имате ли пример от входния файл?Трудно е да се каже най-добрия начин, без да виждат точно с какво се занимават с теб.

в началото на файла ще се състои от повторение на това: (1,2,3,4,5,6,7) има около 10 елемента на ред (десет колони) и 100 реда.Този файл е бил променен след Петдесетница друг инструмент като MATLAB в начина, както аз искам.Например, за да използват лесно readmem Verilog функция бях thinkink да реализираме изходен файл с елементи (без (,)) поставени в дебелото черво, като:
1
2
3
4
5
6
7
8
и т.н. .. с този елементи съм да реализираме матрица.

Хъ няколко Минути преди съм решен проблема ми, моята програма се differnts файлове и от създаване на матрицата.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back