Проблем при изпращането на SMS чрез компютър (хипер терминал)

I

itsfanidotcom

Guest
Здравейте ... Имам нужда от Малък помощ .... им свързване на мобилния си с компютър с помощта на сериен кабел ... Имам също така са инсталирали драйверите на кабела и след свързването на хипер терминал с телефона не IM можете да видите командите, аз напечатани на хипер терминал прозорец ... всеки орган може да ми каже, какъв е проблемът ... благодарение ...

нямаше да има проблем в кабела за данни

Опитайте се да включите "Echo въвели символи локално" .. Иди на: File - Properties - ASCII Setup .. С уважение, IanP

Можете да проверите вашия телефон, ако той е capabale за commununications ATC. Ако използвате стари телефони на Nokia шансовете са, няма да успеем да свържете вашия телефон с компютъра.

, тя може да не поддържа AT comands или Chek на мрежа за Уот, че определен формат слушалки се подкрепят, също Chek настройките на хипер терминал

благодаря за ф всички за отговора ... аз проверих телефона ми върху нетния и там аз имам информация, че тя поддържа текстови и PDU както при изпращане на данни и само PDU в режим на приемане. IM може да видите думите, сега, като дава възможност на "ехо тип характер на местно ниво" сега има проблем ... виждам моите команди и за изпращане на команда я отговаря ОК, но когато написах всяка друга команда отговаря ГРЕШКА .... по подобен начин, когато се инсталира драйвер на кабел го инсталирате на 1 порт COM ... но когато правя връзка на хипер терминал, се казва, че "каквото и да е друго заявление за достъп до мобилен телефон чрез този порт, така че аз трябва да го даде COM3 порт .... Има ли проблем с това ... моля отговор .... и отново благодаря за Ур отговор ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back