H
haircream
Guest
Здравейте момчета, аз съм правиш обект назначение в Uni. Имам нужда да проектира лост за барел (4x4). Съм сторил веригата, и сега се опитвам да се направи оформлението и се срещна с някакъв странен проблем. BTW: Аз съм с IC гара на RedHat. За ваша информация, като в същото време привлича оформлението може да се позове на логиката (кръг) и го сложи до оформлението ще изготви да има по-добър изглед. Ако кликнете върху някоя от жиците, блокове (компоненти като MOS), който свързва от него ще бъдат подчертани и там е жълта линия, която ги свързва като ръководство. Сега, аз трябва да обосновем NMOS използват за изграждане на скоростния лост, открих, че никой от блока е осветен (например на NMOS - 1 червена поли в средата и 2 метални 1 в сайта), но има жълт свързване на MOS - от поли поли, но нищо не е обект на специално внимание. И така, как трябва да го земята? Тъй като почти всички поли са свързани с нещо друго, а именно: вход или изход. Как може никакви жици бъде късо направо на земята? този dosnt смисъл и затова не мога да мине на LVS. Надявам се и вие, момчета, да разберат какво се опитвам да кажа и моля да ми помогне>