Присъединяване ANGD & DGND на едно място??

K

kousi_sen

Guest
Здравейте, Ние сме с феритни топчета или 0 ома резистор, за да се присъединят към AGND & DGND основание на едно място .... Бих искал да знам кой е най-добре ... феритни топчета или 0 ома резистор ... Pls ми помогне

Здравейте, Целта на 0 ома резистори е физически да се присъединят, PCB, две мрежи, които може да искате да следите отделно. Използването на феритни топчета и нейното ограничаване са ясно посочени във връзките, дадени по-долу, моля да мине през него за подробности. http://www.sigcon.com/Pubs/edn/ferritebeads.htm http://www.sigcon.com/Pubs/news/1_2.htm Надявам се това да ви помага. Счита Рамеш

Благодаря за Ур отговор .. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 10 минути: [/ цветен] [/ размер] Рамеш, ви казах, че целта на 0 ома резистор е физически join.At същото време, феритни топчета някои индуктивност ... И също така ние трябва да се присъединят към agnd & dgnd само ... Тогава защо ще изберете феритни топчета вместо 0 ома резистор

За да се избегне аналоговия шум GND да се намесва с цифрови актове gnds.inductor като резистор filter.0E е само на кратка

Аз не се Ур точка .. Pls ми обясни по-.................. АД, аз съм нов за схема дизайн ..., така че имам нужда от повече информация за това как За да изберете стойността на феритни топчета ... и Какво е предимството за ползване феритни топчета ...

сте chkd линка по-горе, дадени от Раме. АД CHK че, U може да получите някои намеци.

Здравей, Cameo е прав, на първо място чрез връзките, които са ви изпратили по-рано, а след това да публикувате queries.The връзка и са изпратили обхваща всички въпрос, който са поискали .... Изглежда не сте преминали през връзките на първо място, ако сте имали, няма да задавате този въпрос? Счита Рамеш

Феритни ще се действа като филтър. Кое е в основата премахване на висока честота на шум поради аналогови схеми влиза в цифровата част. Ако shrot с нормалния резистор 0E, вие няма да имате никакви филтриране верига. Шум, благодарение на аналогова верига ще получите съчетано в цифрова верига. Така че вашата продукция може да се открие от цифровия могат да се объркат поради праг, открити от веригата. Затова за по-добра цел кратко земята на аналогови и цифрови земята чрез феритни винаги е по-добър избор. SP_Harikrish

Вие трябва да използвате 0 ома резистор, вместо феритни топчета. Висше разлики в напрежението между DGND и AGND, при високи честоти може да предизвика компоненти на повреди.

basepointer, може и Pls изясни Вашето изявление. как е честотата в picture.And ако е така, как е повреда на компонент. Наздраве!

Здравейте cameo_2007, Това ще бъде проблем при тестване на EMC EFT / Burst. Ако се вгледате в целия този феритни с осцилоскоп по време на тестове, можете да видите сигнали с висока амплитуда, които могат да причинят компоненти,, както ADC има DGND и AGND на повреди.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back