Пристанище в Ansoft дизайнер

P

pir0texnik

Guest
Привет!

Искам да симулира кръпка антена дизайнер Ansoft.Имам нужда го вълнуват в място, което е маркирано в картината по аналогия с lumpled пристанище в HFSS или CST.
Как правя такова нещо?

Благодаря!

Na początku maja br. media obiegła wiadomość o kradzieży danych 1,3 miliona francuskich klientów operatora Orange. Coraz więcej firm pada ofiarą ukierunkowanych ataków hakerów. Dotyczą one nie tylko korporacji, ale w dużej mierze sektora MŚP. Utrata poufnych informacji to prawdziwa katastrofa biznesowa, oznacza straty finansowe i kładzie się cieniem na wizerunku firmy.

Read more...

Не мога да разбера на picture.So мога да дам всички help.Could ли да ми изпратите по електронната поща на проекта? Не мога да се пробвам.

Бъртън написа:

Не мога да разбера на picture.So мога да дам всички help.Could ли да ми изпратите по електронната поща на проекта? Не мога да се пробвам.

Ако искате да използвате ансамбъл, аз съм сигурен, можете да намерите вътрешно пристанище.Всички Planar ЕМ симулатори са този вид на пристанището.

Надявам се това може да помогне.

Мисля, че

1.посоката на червена стрелка трябва да следват посоката на настоящите поток.В снимката по-горе, сегашното не се влива в проводници.

2.може да искате да нарисувате правоъгълник, че е накланяне на 45 градуса от хоризонталната ос.намаляване на двата ъгъла на 90-завой, така че и от тях имам предимство вземане на 135 степен с хоризонталната ос.дефинирате порт на правоъгълник с тока или напрежението, по посока на степен 45 линия.

3.на пристанището се намира в higly нередовни (прекъснат) регион, където ще видите комплекса поведение разпространение на вълната.Така че аз ще се забравя, че всяко пристанище lumped определят може да има много различни от реалния си хранене схема.въвеждане изчислява импеданс не може да бъде точна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back