Приоритет на ahbmaster, на AMBA арбитър?

Z

zwj_seu

Guest
Здравейте всички! Имам някои проблеми: Един ahbmaster се предоставя за контрол на автобус, ако първият ahbmaster изпратите празен трансфер, по същото време друг ahbmaster, който има по-висок приоритет изисква автобус, какво ще арбитър?

IP ядро, която сте използвали като арбитър? добре да симулира това condtion II мисля

Hi zwj_seu добре ........ арбитражния алгоритъм за AHB не е посочено в спецификацията на AMBA .... това означава, че това е избор на лице, което е прилагане на арбитър, за да направи това, което някога той иска ... добре в типични алгоритми арбитражни съображения са 1) приоритет 2) Справедливост OK. сега да реши какво иска да направи WRT вашите компоненти

Мисля, че можете да се съдържа позоваване на AMBA спец.. REV. 2,0 page.3-32. T1 ~ Т2 е първата IDLE трансфер споменах. Проверете какво спецификациите. каже.

Между другото, кой може да ми направи една услуга да ми каже къде мога да намеря AMBA дизайн спекулация?

hxxp :/ / www.arm.com / продукти / решения / AMBA_Spec.html X -> T

Благодаря много whizkid! Аз също искам да знаете нещо за реализират AMBA, Може ли да ми помогнете?

как да го изпратите празен трансфер в първия цикъл, въпреки че тя се изпраща там са около 16 изчакване на цикъла, след като тя се предоставя друга, че заключена трансфер на най-висок приоритет, съдията не трябва да променя сигнал за отпускане на безвъзмездни средства се надяват U разбира

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back