Прилагане на властта Уилкинсън делител

K

kennyboy_2020

Guest
Аз вече constuct 5GHz делител Multiport властта, но аз не знам на прилагането от него .. Може ли някой да ми помогне?

той е делител на мощност, когато ф храни, мощност до един порт ф се мощност, разделени по равно или не за други пристанища, също може да се използва като мощност combiner khouly

С този вид на силови сплитер мощност на изхода е по-малко от три db от входна мощност на номера на порта, 2 и 3. Ръцете са четвърт вълна трансформатори на импеданса резистор, съответстващи на 2 * Z0 осигурява изолация.

Знам fuction на делител на мощност, но аз не знам къде могат да бъдат приложени за Уилкинсън делител / combiner.

Знам fuction на делител на мощност, но аз не знам къде могат да бъдат приложени за Уилкинсън делител / combiner.

Аз не разбирам какво искате да знаете точно?

Здравейте, 1) 5-степенна електрическа делител може да се използва в многоканален супер Het receivers.In, че можете да дадете LO сигнал до всички канали в даден момент от един източник, последвано от 5-начин мощност делител. 2) Това може да се използва и в High усилватели на мощност и T / R модули за комбиниране на власт.

Здравей, се появява в широк спектър от приложения: съчетание на мощ, миксер, радари, модулатори, измервания ... Надявам се това да помогне. RFCMOS

Power делител / combiner могат да бъдат използвани в I / Q Модулатори демодулатори - High Power преносни системи - миксери и др ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back