Придържайки multimetter в стената.

N

namit

Guest
ОК, така и включен ми много meeter в кладенеца и шевовете да Bowen предпазителя на къщата ми.

2 въпроса:
1.Защо се случи това
2.Как да спра това да се случи отново.

Благодарности

Нещо не е наред.Ако сте избрали да се чете м напрежение, по-високо от това, което ви очаква нищо не трябва да се случи.

Възможно е, че сте имали м за четене настоящи или съпротива.

Ако случаят е такъв, вашият метра фитил също отвори.Отворете случай да си метър и проучване на предпазители.

namit, моля пренебрегват приноса на Джим Суонсън.Ако той е сериозно това, че е неправилно посъветва.Ако той е майтап то е опасно шега.

Проверете дали всички други щети е направено, след това замени всички предпазители с подходящ тип.Бъдете сигурни, че сондите си мултицет са в обща и DC / AC волта позиции.Имам също така случайно ги остави в грешна позиция, когато се опитва да измери AC волта.

Банален и ldanielrosa са верни.Най-вероятно си сонди са случайно включен в силнотоков конекторите на вашия м, или м е създаден с висока степен на текущата диапазон, вместо на напрежение.В този режим, м става ниско ома резистор, че късо съединение на AC захранване и удари някой бушон някъде, обикновено в рамките на метър, но ако метра не са предпазител на силнотоков диапазон, то удари предпазителя в таблото за бушоните на къщата.Това е често срещана грешка.Понякога ние подигравам се на всеки друг за да го прави!

К благодаря момчета за помощта го шевове, че имах мултицет за инсталиране за ампера, а не напрежение, когато бях с това.

Благодаря отново

Аз просто искам твоят мултицет не страдат по-голяма вреда ...

Ами аз я пъхна в друго гнездо днес и шевовете да бъде наред.

Опитайте измерване на ток, предпазител може да се изгори, или нещо от wors> 16A премина най-ниските мултицет ....

Къщата бушон изгоря вън и мисля, че сила удължител е също изгори.Мултиметри шевове да бъде все още жив.

все още трябва да се тества мултицет чрез поставяне на резистор в серия с източник на напрежение и измерване на ток.

namit написа:

ОК, така и включен ми много meeter в кладенеца и шевовете да Bowen предпазителя на къщата ми.2 въпроса:

1.
Защо се случи това

2.
Как да спра това да се случи отново.Благодарности

Изглежда, че някой не е съгласен с моята мотивация, наред с други неща.Малко имейл получих дължи на неразбиране на протокол на друг форум нарича тази тема в значение за доза от камък.

Цитат:

Здрасти,Благодаря за полезен отговора си.
Беше почти толкова

мъдро като публикувате на форум, където можете edaboard

Namit спря да изкарва една заслужена Дарвин

награда.
Ти си страхотен човек!
Вие заслужавате един <obscenity removed>

медал, нали?
Въпреки това, тъй като аз не разполагате с

<obscenity removed> медал, аз ще ви дам един Ipod вместо.

Не само един Ipod, аз ще ви дам колкото се може повече свободно

Ipods, xboxes и PS3S мога да намеря.
Докато аз съм в това,

Аз ще се запишете за китка на списание

абонаменти, също.
Аз ще взема само не забравяйте да проверите

"ми сметка по-късно" кутия.Наздравици!

Кайл ДжонсънPS:

<threat removed>

Паритет на покупателната способност:

връзка <spam изображение removed>--- <email Адрес removed> <email адрес removed> написа:>

>

> Здравейте,

>

> Знаете ли как да се промени приоритета на

> Прекъсват в ПОС 18fxxx

> UCS?
Аз погледнах

> Фиш и Google, но те не могат да помогнат за мен.

>

> Благодаря U,

> Kerpal Arundhati

>

>

> Мисля, че означава да публикувате този въпрос в

> Http://forum.microchip.com/tt.aspx?forumid=7

>

>

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back