Пресичат проблем беседа

M

mingyee

Guest
Здравейте, аз съм с този кръст проблем за разговор в моя дизайн, където има R 8 аудио входа с 8 изолиране на аудио трансформатор 8 в 2 миксер чип SSM2163 тогава LMC1982 стерео аудио tuniing чип ... и има R 2 канал на изход излизане, че още 2 изолиране на аудио трансформатор. Кръста проблем за разговор, обаче, се намира в трансформатора. Изглежда, да се пресичат други електромагнитно. Има ли някакъв начин да разрешите този проблем? Аз съм опитвал да шунт на изход с capasitor .. но тя също така ще шунт действително аудио изход ... моля да ми помогне ...

Аудио трансформатори трансформират много ниски нива на мощност, така че е трудно да се повярва, че вашият проблем е магнитна индуктивност. Тя трябва да бъде нещо друго .. Възможно ли е, че публикувате електрическата схема и скица на PCB оформление?

здрасти .. Благодаря за вашия отговор .. Аз съм на ПХБ оформление .. Надявам се, че може да бъде полезен .. се надявам, че има начин да разрешите този ... Аз също се опита метални екраниране на трансформатора ... но не изглежда да бъде достатъчно ефективна ..

Опитайте следното: добавите 1К (или по-ниска) резистор на всеки вход на IC след трансформаторите. Това, което имате, ценерови диоди и кондензатори .. Може би тук се поставя проблема ..

здрасти ... Ru каза 1k или по-малко резистор през трансформатора към чип? или в серия чип вход? [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 30 минути: [/ цветен] [/ размер] здрасти .. Аз просто се опитах с 1k и 470 резистор в серия с чип вход ... той прави decresse кръста беседа .. но има R все още е малък кръст говорят .. По този начин ще намали обема прекалено?

Аз нямам много опит на Audio верига. Но, от вас PCB, имам няколко въпроса: Първо, то изглежда, че платката не е специален слой за GND, и това е ОК за текущия кръг? Второ, властта филтър capcitors е малко по-далеч от чип, е това ОК? Трето, изглежда, че платката е layouted от автоматично рутер, всички следа е в правото directiong и няма кръстосано?

здрасти .. за платката .. има цифров земята и аудио земята ... за цифров земята ... ф използват цялата полигон фон като цифров земята .. И 10uF, свързани от аудио земята към цифрова земята /. аудио земята е дебела линия на изхода на трансформатора .. да wut знам, че .. разстоянието capasitor трябва да се оправи ... Защото, ако това е твърде далеч .. тя само ще предизвика тананикащ & електрически шум ... shuldn't причини напречния разговор ... аз ритуал? моля посъветва за това ...

1. Направете магнитен щит покритие, материал M6 ламиниране лист, за да покрие всеки един трансформатор, ако го прави за намаляване на кръста разговор, тогава вие ще откриете, трансформатор, за които се прави проблеми. 2. Когато намира проблеми трансформатор, може да се ориентирани към трансформатори, така че магнитното поле ще перпендикулярно един на друг. Или може да се посъветвайте се с Вашия доставчик на трансформатор за кръстосано беседа тест на трансформаторите, и ако е необходимо, промяна на структурата на трансформатор, например, екраниран тип трансформатор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back