Препоръчайте добър американски университет, който предлага MSC в VLSI

V

vijayiyer

Guest
Може ли някой да ми помогне!! в намирането на добри университети!! Plz предполагат !!!!!!! да ми помогне, !!!!!!

място за страната и областта Ru търсите?

[Цитат = research235], които поставят страната и в областта на ЖП търсите? [/ Цитат] Разбира се ЧЛЕНКИ! "САЩ" Предполагам, че държави е най-доброто място за извършване на MSC в VLSI / Micro електроника! PLZ sugget!! !!

ако ф твърдят американски .. U трябва да отидат за някое от първите 15 класирани университетите в компютри и електрически отдели. всички те са добри FACILITES.

[Цитат = research235], ако да кажем САЩ .. U трябва да отидат за някое от първите 15 класирани университетите в компютри и електрически отдели. те всички са добри FACILITES. [/ цитат] Но те Оферта MSC в VLSI? микроелектроника?? Защото им не става по-точно информация по отношение той разбира структура на всички

Здравейте! най-добри университети предлагат този курс. ако искаш, мога да разбера някои много добри университети .. отношение deepu

Да!! PLZ PLZ!! i'l се радваме!! Благодаря много, ако ми помогне в намирането! някои добри университети!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back