Преминаване към AVR32

• Thread starter MohammadElwakeel
  • Start date
M

MohammadElwakeel

Guest
Здравейте всички,Имам Използвам AVR за около 3 години знам.Мислех си за смяна на AVR32.някой знае как да се стартира в AVR32.Какво кит за закупуване, е, че на EVK1100 или EVK1101 или NGW.някой ми казали, че наистина е достоен да прекарват времето в този контролер и как да Stat.Моля, кажете ми как да започне бързо и stright напред.благодарности

Na stronie Opera Software pojawiła się nowa wersja przeglądarki o symbolu 21, bazująca na nowszej odmianie Chrominium o symbolu 34.0.1847.132. Oprogramowanie wprowadza kilka usprawnień w zakresie współpracy z komputerami Windows z przeskalowanym interfejsem, eliminuje zgłaszane przez użytkowników błędy, usprawnia tryb Turbo i przywraca możliwość wy...

Read more...

Здрасти

Първа на проекта, като отидете на Atmel уеб сайта и да имат поглед върху документите.

В зависимост от това какво е необходимо да погледнем в AP7000 устройства.
пълен разпенени с MMU и подкрепа за Линукс изображение
др но не на борда на светкавицата
на борда на графичен контролер и др.Браво на PDA правиш като Apps.

Новият UC3 устройства е по-подходящи за местните програмиране
устройствата имат 128 до 512k на борда на флаш и N хубаво разпространението на интерфейси.

В студиото Avr32 инструменти може да се изтегли от Atmel уеб сайт (около 200Mbt)
Ако имате нужда от Linux БСП трябва да се изтегли от БСП, както и (около 500Mbt)

Alltogether много хубаво устройства.

DONT Вие трябва да закупите STK1000 да тръгвам по-малките Dev китове имат достатъчно да тръгвам

С уважение
СБ

здрасти

Имам един въпрос.може да бъде програмирана EVK1100 чрез USB, без външни компоненти или аз нужда JTAG MKII към програмата нея.

Ейвъри AVR хилядни са много sililar и може да направи вашата програмист с използване на паралелен port.download stk200/300 кабелна връзка и програмата ви микро серийни.

здрасти

друг въпрос, свързан STK1000.когато се купят 534 $ кит.В цената влиза двете дъски (майката борда и дъщеря борда) или тя е само за майката борда.

Здрасти

Inclues партидата:

STK1000 осигурява пълна AT32AP7000 развитие на околната среда.В комплект с два Ethernet портове, високо качество QVGA LCD,
A високоговорителя, и конектори за USART, PS / 2, VGA и USB.А разширяването заглавието може да се използва за прототипи.

А предварително инсталиран Linux изображение в затворени 256 MB SD карта гарантира, че потребителят може да обувка Linux и да започнете програма за развитие непосредствено след мощност нагоре.

STK1000 също е подкрепено от AVR JTAGICE MKII.Или с GNU СССПЗ или IAR компилатор на JTAGICE MKII подкрепя основните Runtime контрол и ограничен следа.

В Vitra и Opella продукти от Ashling подкрепя осигуряват висок клас грешки способности като например продължителна следи и SQA (софтуер за осигуряване на качеството).Обширна бяла хартия е на разположение на www.ashling.com (PDF).
Подредба Код: ATSTK1000СБ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back