[Преместен] Въпрос по отношение на къде да се PCB прототипи, произведени? Online? Магазини?

B

BCIteacher

Guest
Търся уебсайт pcbhouse или печатни платки, които да персонализирате файла ми и не малък обем (или някои призоваха прототип) производство. Беше ми казано, няколко, може ли някой да ме посъветва на вашия опит с тях? Някои казват pcbfinpo.com е по-бързо, и някои каза pcbexpres.com не е по-бързо, но по-добре с няколко имена има лошо обратна връзка, както аз не искам да се нарушават правилата, тук, така че те не ще бъдат изброени. Търся за 20-40 бр, и по някое време броят на 2-5 бр, тъй като е само за тестване. Моля да ме уведомите за вашите мисли. Благодаря.
[COLOR = "# FF0000"] Не питай този цар въпроси в хоби вериги категория. Преместен в ЕАО заетост, Промоции, Реклама [alexan_e] [/COLOR]

Трябва да се каже коя страна сте. Кийт

Аз съм в момента в Тайван, но живее в Канада. Защо това е дори една точка за прибра ми въпрос по отношение на борда? Мислех, че е само въпрос с искане за коя услуга е по-добре. Дали това е форум само за хората, живеещи в определена област, да се използва? За съжаление, ако това е грешна категория, колкото си мислех, че е проблем за малък проект. Това е точно мой проблем. Аз не знам къде да се купуват малки дъски обем. Какво не е наред с моя пост? Аз не съм насърчаване на нещо, просто пита кой е по-добре от тези две места и ако има по-добър съвет. Както и да е, може ли да ми премахнете Други категория или трябва да повторно пращане? Нуждаете се от отговор за това все още.

Брей, чил аут! Защо толкова много гняв, насочени към някой, който се опитва да ви помогне? Мисля, че въпроса ми е изцяло уместни, ако искате полезни отговори. Ако сте в Индия, след това няма да притеснява предполага доставчик на Великобритания, като има предвид, че, ако сте във Великобритания Бих предложил европейските. За малки количества, които лесно могат да в крайна сметка да харчите повече корабоплаването дъски кръг половината път по света, отколкото разходите на самите дъски, така че това, което започва да си търся евтини не е в края на краищата. Искате ли дъски, изпратени на Тайван или Канада? Ако в Тайван, след това тя ще бъде икономически Тайван / Китай доставчик. В Канада можете да погледнете PCB-Pool. Предполагам, че говорим за голи ПХБ, не сглобения продукт? Кийт.

Oopsy. Това ми е лошо. Мислех, че questoins е дали, ако мнението ми е подходящ за тази категория, или не. Моето извинение. Аз съм просто като кратка почивка тук, но живеят в Канада и се нуждаят от дъски, за да бъде изпратено до Missisauga (до Торонто). Онова, което казах по-горе, в никакъв случай не се отнася до Вашия отговор. Опитах се да цитирам Басейн и Вселената и Finpo. Басейна е по-популярен с името си и Вселената е опция, прекалено, с изключение на цената е с почти 50% повече, отколкото другите две. Finpo има скъсяване на оловно-време, но доставчикът не изглежда да се предлагат много да избирате по отношение на количество, което не е мой проблем това време. Въпреки това, аз просто исках да знам кой от тях е по-добре за мен, както аз бих искал да купи табла извън тях от време на време. 20-30 броя по-скоро като прототип поръчки платка за тях, 4 пъти в годината, аз няма да прекарват много време за пазаруване за тях толкова дълго, колкото качеството и всички се вписва необходимостта ми studetns ". Благодаря ви за вашия вид отговор Кийт. Ханк

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавен в 01:11 ---------- Предишна публикация е в 01:10 ---- ------</span></span>
Между другото, 2-ри ми последното мнение не беше в GM Кийт. Съжалявам още веднъж за това недоразумение. Приятен ден.

Имате трал чрез този форум и http://www.edaboard.com/forum43.html . В сред много обяви има някои истински препоръки за китайските компании, а някои от тях имат разумни цени в световен мащаб корабоплаването. Аз не мога да си спомня имена, но теми, като например http://www.edaboard.com/thread38551.html струва блатни чрез. Мисля, че за 20 или 30 дъски китайски доставчици ще започнат да се икономическите и транспортните разходи, не е толкова доминираща. PCB-Pool не са най-евтините, но съм ги използват тук в продължение на няколко години (те идват от Ирландия или Германия, ако сте във Великобритания) и качеството е доста добро и доставка обикновено място. Кийт.

За съжаление, ако това е грешна категория, колкото си мислех, че е за малък проект проблем. Това е точно мой проблем. Аз не знам къде да се купуват малки дъски обем. Какво не е наред с моя пост? Аз не съм насърчаване на нещо, просто пита кой е по-добре от тези две места и ако има по-добър съвет. Както и да е, може ли да ми премахнете Други категория или трябва да повторно пращане? Нуждаете се от отговор за които все още.
Знам, че вие ​​не сте направили нарочно, но са по същество молба за предложения от къде да си купя вашето PCB, така че тази тема ще се превърне в реклама в най-скоро време, защото всеки отговор ще точка производител на печатни платки. Втората причина е, че ние виждаме от време на време някои потребители (нов член) искат да купят нещо и след това още един нов потребителски скокове, за да рекламира компанията си, с извинение, че ОП е поискал за инфо. По-голямата част от тези случаи са фирми с две сметки, които ги използват по този начин да рекламират нещо. Алекс PS Duplicate теми не се допускат: намигване:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back